![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Tākā es nekād nēesmu bijis uz kādu AnimeFest (kuri Delfu arhīvos izklausās jautri), gribēju paprasīt kad, kur un kas būs (ja būs) AnmeFest 4. Ir kādam kaut mazdrusciņ informācijas???
P.S. Ja būtu iepazinies ar animi gadu ātrāk, tad jau būtu bijis uz 3. animefestu ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tika apstiprināts, ka rudenī būs kārtējais Animefests.
-------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Rudenī? RUDENĪ???? Kāpēc tik ilgi jāgaida? O.o
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
redzi, sākumā vispār tika teikts, ka festu nebūs. Tāpēc priecājies par to, kas ir.
-------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Mar 17 2006, 23:23) Taapeec ka Zuzix nenoorganizee aartaak. Kaapeec tas buutu jaadara tev? Bet kaapeec ne, kaadeelj lai to dara kaads cits? No zila gaisa nekas netop. Ja kaads cits sariikos kaadu pasaakumu aatraak, buus visiem ljoti liels prieks, bet neviens neko nedariis lai tas tieshaam tiktu sariikots. -------------------- Because i can!
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
*Nokaunas* oki, sapratu x.x prieks ka wismaz būs..
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
lol un fests notiek reizi gadaa, a mees cepjam to festus ik peec daziem meeneshiem. Tas jau vairs nav fests, vnk visu kopestiska 3 dienu paseedeeshana XD
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
lol a tu nebiji uz pagaju6aa, tev sanaak 1x gada ,)))
Nu rudeni tad rudenii galvenais ka buus ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Neaizmirstiet, ka AnimeFests ir komerciāls pasākums, tātad - ja nebūs peļņas (nu vismaz pa nullēm) tas vienkārši nenotiks.
Es labi saprotu, ka visu to var noka4t un nav nepieciešamības maksāt sūri grūti alānam atlikto naudiņu, bet ejot uz Festu, atcerieties, ka jūs ar savu maciņu atbalstat un popularizējat animi Latvijā. Gribat vairāk animes Latvijā - ejiet uz Festu. Negribat - neejiet. Katru dienu Festu arī nevar rīkot, tāpēc jau tas ir Festivāls, ja notiek 1-2x gadā. -------------------- Press any key to continue
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
iespeejams, ka pavasara festa nebuus, jo visu naudu gruudiis uz AnimeCon 2006, kas notiks vasaraa.
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Nuin @ Mar 18 2006, 16:13) Varbūt tad par sapelnīto naudu varētu uztaisīt arī Animefestu 4? Teiksim.. pēc kāda mēneša pēc AnimeCon. Es domāju - kāpēc man otrais animefests patika labāk nekā trešais... Nonācu pie secinājuma, ka trūka mūzika laukā, saule, gājiens, siltums.... Festus rīkot rudenī vai ziemā galīgi nav forši! T_T -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tas jau viss atkarīgs kad rudenī. Septembrī būtu forši - vēl silts.
Bet man jau liekās drīzāk atkal būs rudens beigās, ne? Vasarā festu gan es īpaši negribētu. Rīgā vasarās ir pamatīga suta, cik es atceros. >_< |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā.. es ļoti gaidu festu... <(
![]() Un... tiešām, manuprāt, ja rudenī, tad varētu rudens sākumā, kad vēl silts un kaut cik patīkams (ja nebūs nenormālie lieti).. -------------------- |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Njā.....žēl, ka Rudenī. Būtu jauki, ja būtu pavasarī.........
Bet AnimeFestā vai tad naw ieejas maksa??? Kautvai kīnoteātrī un uz koncertu??? |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 18 2006, 18:10) Nav nekaadas ieiejas maksas... tu maksaa tikai par atklaašanu, nosleegšanu un par citiem seansiem.... kurus tu gribi redzeet ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:56 |