![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Tātad tā ļaudis, situācija ir vienkārša - man ir divas ziņas: labā un sliktā.
Sākšu ar otro: es dabūju stipendiju studijā Cranfieldas universitātē, Lielbritānijā un jau 8. aprīlī lidoju prom uz tālo U.K., lai tur mācītos ka traks ezis veselu gadu. Savukārt pirmā ziņa ir tāda, ka 23. martā man paliek 23 gadi! Tagad variet ātri padomāt, kura no tām ziņām bija labā un kura sliktā ![]() Taču tas nav galvenais, bet galvenais ir tas, ka es šo sestdien no aptuveni pusdienlaika es būšu Jukatanā, kur (kā es ceru) ap mani notiks "birthday party" un "atvadu party" kombinācija. Tēja līs aumaļām (cerams, ka ne aiz azotēm), tiks spēlēts Go un tā hiperintelektuālā kāršu spēle, man tiks dāvinātas dāvanas ![]() Ceru, ka šo sestdien Jukatanā būs rekordliels apgrozījums ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, ko. Es nebūšu Tavā atvadu un dzimšanas dienas pārtijā, taču apsveicu ar stipendijas iegūšanu. Tad nu neapstājies pie sasniegtā un notērē stipendiju godam
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Uij tad jukatanaa notiks pilniigs haoss jo paraleeli tavam partijam tur savu vaardadienu svinees dazhas labas Maritas..... Saimniecei saaksies histeerija..... lol.... nav jau slikti.... moska es ar savu dzimeni no vasaras paarcelshu uz 25 martu?
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Bac! Apsveicu ar stipendiju! Juutu liidzi gadiem! Tas ir stulbi, ka taa sanaak (un daljeeji pie vainas ir tas, ka nepazinjoji to liidz pagaajushai piektdienai), bet es arii nebuushu. Toties tas mani veiksmiigi atbriivos no daavanas mekleeshanas
![]() Visnotalj stulbi juutos, taadaa pasaakumaa nepiedaloties, bet stulbums biida manu eksistenci. P.S. Vaards "stulbs" dazhaados lociijumos caurvij manu tekstu, taapeec droshi vien var noprast, cik ljoti meeslainaa sitaacijaa atrodos, uz paartiju neierodoties. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
šo sestdien? Nu cerams ka man būs brīvs brīdis. hmm un kādu dāvanu vēlētos?
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Pirmkārt - Apsveicu, un lai veicās!
![]() Otrkārt - ja veidosies šis party, tad noteikti gaidiet arī mani XD QUOTE Uij tad jukatanaa notiks pilniigs haoss jo paraleeli tavam partijam tur savu vaardadienu svinees dazhas labas Maritas..... Saimniecei saaksies histeerija..... lol.... nav jau slikti.... moska es ar savu dzimeni no vasaras paarcelshu uz 25 martu? Visi jubilāri klusi sēdēs stūrītī. ![]() ![]() lol, tad jau es savējo dzimeni no 12. janvāra (bijušo) arī pārcelšu uz 25.? XDD QUOTE bet stulbums biida manu eksistenci. tas ir lol ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Apsveicu! Mācies cītīgi un atbrauc atpakaļ par pāris gramiem gudrāks! (Tas izklausījās dīvaini... Eeeeek! xD)
Ja kas, es arī būšu. Cerams, ka haosa tomēr nebūs. Negribas sanaidoties ar saimnieci... Pārāk mīļš Jukatans jau ir kļuvis man. ![]() -------------------- Go and die, please.
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Jeej! Es ieshu uz Jukatanu. Ineed~! Nevaru tevi neapsveikt
![]() Pluss taa ir iespeeja arii atziimeet manu vaarda dienu ar Otakieshiem pie tases teejas un cepumiem! -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
jaa, es iespeejams arii buushu
![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe tik un taa gribeju šosesdien iet uz Jukatanu, a te vel aigarius....^^
ta ka es bušu..... 95% ,)))))))))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
BTW: Tikko saņēmu Delfi.lv dāvanu - interviju divās daļās
![]() http://next.delfi.lv/interviews/interviews...php?id=13931019 http://next.delfi.lv/interviews/interviews...php?id=13952776 -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Ja nenotiks kaut kas neparedzeets, tad laikam buushu.
P.S. Aigarius - tagad tu tgraamatinjaa vairs neesi pirmais. Vairaak tev netrauceeshu peedeejaas naktis mieriigi guleet. ^^ |
aigarius |
![]()
|
Pasākuma fotogrāfijas ir galerejā un arī šeit: http://85.254.221.202/jukatan20060325.zip
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 14:48 |