![]() |
![]() ![]() |
![]() |
b0rn evil |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 21-April 06 ![]() |
![]() Paņēmu uz uzzīmēju šo... vēlos dzirdēt kritiku un pie kā man vēl būtu jāpedomā.. zinu ka tādu lietu ir daudz bet gribētos dzirdēt tiešām prātīgu cilvēku viedokli ![]() Nu zinu ka krāsojums ir šausmīgi primitīvs... ..kopumā patīk kāds sanācis bet ļoti daudz lietu kas man ne pārāk patīk kā izskatās.. ..a un to strīpu neņemiet vērā tā tur tā pat ielikta.. ![]() so don't be gentle ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
khemm... jentle nav Jentle, bet gan Gentle!!!
![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Es kritizēšu gan tavu zīmŗjumu,gan tavu angļu valodu!
![]() 1.Tavam ļaunajam ir nepareiza sejas forma.T.I. apskaties skeleta uzbūves un sapratīsi. 2.Krāsas ir smukas,tikai acis labākas un ļaunākas vajag. 3.Raksta gentle nevis jentle. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
b0rn evil |
![]()
|
nu mana angļu val ir nedaudz virs vidējā bet mana gramatika angļu val ir gan kā ir..
![]() Viņš nav ļauns, bet gan sāpināts, neapmierināts, izjūt naidu... vismaz es tā biju domājis... ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tas bomis tur fonā, vai speciāli caur galvu izsperts?
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(b0rn evil @ Apr 21 2006, 20:07) kahi, izlasi veelreiz... ![]() bOrn evil, tev vajadzeetu pastudeet kaut vai howtodrawmanga.com , lai izdomaatu kaadas mutes un acu formas nepiecieshamas sajuutaam, ko veelies atteelot. ![]() -------------------- |
b0rn evil |
![]()
|
Pakkun, paldies!
![]() Tātad jāskatās, jāmācās un jātrenējas... ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kautkas nav ar sejas izteiksmi, viņš izskatās nevis itkā izjustu naidu, bet itkā izjustu sitienu pa galvu.
Man liekās, ja piezīmētu uzacis, varbūt vairāk izskatītos tā kā tu gribēji. :3 |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
vinja sejas izteiksme atgaadina, ka kaut kas apkaart smirdeetu.
deguns ir nedaudz uz augshu, un mute saviebta.. nav panaakts efekts, ka vinjsh buutu dusmiigs, jeb izjustu naidu..sheit lielaaku uzmaniibu vajadzeetu pieveerst pierei un aciim, nevis pashu pieri aizsegt ar matiem. uz pieres vareetu buut dazhas krunkas un kaut vai tievas uzacis, kas nedaudz liecinaatu, un panaaktu efektu, ka vinjsh izjuut naidu. This post has been edited by Tsukama: Apr 22 2006, 17:13 -------------------- ![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Nu vispār...
Nevienai normālai būtnei acis nav tikai divi zaļi punkti. Zods jāzīmē izteiksmīgāks un kakls tievāks. ![]() -------------------- ![]() Kon! |
b0rn evil |
![]()
|
Ok, ņemšu vērā!
Thanx ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:20 |