![]() |
![]() ![]() |
![]() |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Tas ir mans pirmais darbiņš. Tātad neesiet ļoti stingri
![]() This post has been edited by slim: Aug 2 2008, 01:52 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Sāksim,ka ir Wonna play.
Iesākumam ir normāli,bikses labas,brilles arī. Labajai rokai ir kroplīgs izliekums,kas varētu būt elkonis,un tā ir garāka par otru roku. Viduklis ir nedaudz par tievu,kakla līnijas vajag noapaļot. Ēnojums laps.... Ieteikums: Zīmē un lasi tutorials,daudz zīmē. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
slim |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-August 07 From: Riga... ![]() |
Ne "wonna play", bet "wanna play". Tomēr tik un tā kļūda
![]() Vispār zimējums bija uzzimēts pa kādam 20 minūtēm ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by slim: Aug 16 2007, 23:34 -------------------- ![]() |
slim |
![]()
|
Vēl viena skicīte no manis... Tomēr šito te es zimēju ilgāk...
This post has been edited by slim: Aug 16 2007, 23:35 Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
slim |
![]()
|
"At last!, my greatest work is completed!" - © Dexter - Boy Genius.
Ne, tiešām - mans labākais darbs ![]() This post has been edited by slim: Aug 17 2007, 10:46 Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Asinis...asinīm vajag būs tumšām,it kā jau labāk,izteiktāku krūšu līniju vajag,un vietās ēnojums ir kur nevajag,bet kur vajag-nav.
Vai gadījumā nebija Till death parts us? Forums nav pamiris?Izskatās ka visi to būtu izlasījuši...... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
slim |
![]()
|
Ar tām ēnam, kur tavuprāt viņas ir vajadzīgas un kur nē? Es labprāt pieņemšu tavus padomus.
P.S. "Till Death Do Us Part" - tas ir "Cypress Hill" albums... This post has been edited by slim: Aug 17 2007, 10:47 -------------------- ![]() |
slim |
![]()
|
Asinis... Asinis ir uzzimētas ar zīmuli, bet zīmulis ir pārāk spilgts. Oriģinālā asinis ir vēl spilgtākās... Ko tad es varu izdarīt?
-------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Kā atbildi uz tavu dojo spēles topika uzdotajo jautājumu atbildu: īpašas kļūdas neredzeu, itkā pamati tev sanāk labi. Varētu nedraudz pietrenēties pie ēnojuma, dzīvīguma. ;]
-------------------- (sun)
|
slim |
![]()
|
Centīšos nākošos zīmējumus labāk izdarīt
![]() Nu tad šeit vēl dažas skicītes: Šīs bija uzzimētas kaut kur 5 gadus atpakaļ... This post has been edited by slim: Aug 17 2007, 12:01 Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ziimeejumi izskataas pabeikti, bet man prasaas veel foni, piemeeram, tai meitenei piestaaveetu pludmale foonaa. piestraadaa pie detaljaam sejaam lai taas neizskataas tik vienkaarshas, matiem kuri pagaidaam izskataas kaa no gjipsha izlieti nu nez vari arii nenjemt veeraa manis teikto, jo taas ir tikai manas domas...
-------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
so.. pirmais darbs visā topikā. actualy Arts jau visu pateica. es varu tikai piebilst, ka man patīk, kā ir uzzīmētas bikses, bet botas, gan tādas leimīgas. un katanas ir labas jūsu veselībai. xD nu tālāk.. nu te gan es Artam nepiekrītu. asinis var būt arī šādā tonī (nu vismaz vienubrīd es sev tādas atklāju) ou yeah, džekam kakls nedaudz par garu, ne. man prieks, ka tu esi pieskaitāms pie tiem zīmētājiem, kuri zīmē rokas pareizā garumā. mati, kā Ichigo, no BLEACH. xD vēl varu pteikt, ka puisim abas kājas (tieši pēdas) ir kreisās. to derētu palabot, jebkurā gadījumā. mani neliek mierā viena nianse - kādēl, tas zobens, kurš ir iedūries kriesajā kājā nav izdūries cauri, tāpat, kā pārējie. krekla krāsojums ir paviršs, un ēnojums pārāk svītrots. un es nevaru saprast, kādēļ pie dillēm ēnas ir roku augšpusē. tas taču ir nereāli. labs ir.. tālāk. meitene - nekrāsotais variants. galva ir par lielu salīdzinot ar ķermeni. krūtis ir par apaļu, tāpat, kā pleci, un plaukstas ir stipri par mazu. ceļi par zemu un pēdas ar tādas jocīgas. un aizvētā acs ir par augstu. tai bija jābūt uzzīmētai tajā pašā līmēnī, kurā ir atvērtās acs apakša. kārtējo reizi mati ir tādi, nekādi. vienvārdsakot kantaini. krāsotais variants. man nevisai piesaista krāsu salikums. meitenei ir skaista acu krāsa. bet tu ēnas liec pilnīgi sķērsām. nu kā viņas var būt kāju ārpusē, ja ceļi ir ieliekti uz iekšu. šī kļūda tev ir pie apakšstilbiem, bet augšstilbiem viss itkā ir ok. kā šāds salikums var būt uz vienām kājām - augšstilbi tā un apakšstilbi šitā. next one - teh pūķis. uo tur ir divi. robots, kā robots. jauno tehnoloģiju nav, nav vadu, nekādu pogu, ā, nē viena ir. šis robots izskatās diezgan.. aizvēsturisks. darbs izskatītos labāk, ja tajā būtu vairāk sīku detaļu, kā tie sīkie vadiņi, pogas. vēl derētu šāda, tāda veida ieroči un viss normāls mūsdienu aprīkojums. patīesību sakot, pat manai videokamerai ir labāks. nu tas otrais pūķis blakus ir vēl sanatnīgāks, kā pirmais. bet tomēr izskatās draudīgāks. yēy un tam vismaz ir antēna. tas jau sāk liecināt, par jaunākām tehnoloģijām. nu pārzīmētais variants ir tāds pats, kā pirmais. that`s all.
kopsavilkums - tev vēl ir daudz jāmācās, tas ir pašsaprotami. es varu uzskaitīt - jāmācās likt ēnas, atspīdumus, jāmācās proporcijas un krāsošana. fuf.. un man ir arī atbilde uz tavu jautājumu - kāpēc neviens manā galerijā neko neraksta? pavisam vienkārši. vairākumam cilvēku ir slinkums vērt vaļā attach failus. tas ir lieks darbs. ja tu postotu savus darbus uz reiz, bez attach, tad būtu arī vairāk komenti. got it? ā, un vēl pamācies angļu valodu. vēlu vieksmi!~ This post has been edited by Asuka: Aug 17 2007, 12:23 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
slim |
![]()
|
Ar to meiteni, vēlāk es izdarīšu nelielu skicīti, lai paskaidrot kāda man bija ideja, un ja tev nebūs grūti tad uzraksti - ka varēja to labāk uzzimēt...
Par pūķiem, tie nav izdomāti, tie ir nozīmēti no grāmatas "Berserkers" ![]() ![]() Vēl divi roboti. Ši tie ir mazliet jaunāki, bet tikai mazliet... Cyborg ![]() Mech ![]() This post has been edited by slim: Aug 17 2007, 13:47 -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
atgādina Cowkiller stilu. >-<
-------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Cyborg ![]() izskataas nestabils ![]() savukārt par sacaurumoto puisi: ideja laba, ķermenis lielos vilcienos labi izstrādāts, bet sīkāku kļūdu tik daudz, ka izprovocēja manī vēlmi uzzīmēt savu variāciju par tēmu (tiesa gan, anime stilā nesanāk, bet varbūt kādreiz iemetīšu). Tātad: tā kā pēc nāves muskuļi mēdz atslābt, galva karaatos tiešām uz leju, nevis pushorizontāli, kreisās kājas apakšstilbs ir par īsu, kreklam dūriena vietā jābūt klāt pie muguras, vai vismaz jābūt redzamam ielociijumam caurspīdīgajā audumā + kāpēc pa šo kātu asinis uz leju netek? Tur vajadzētu būt vislielākajai peļķei; krūškurvja un kakla forma veidotas anatomiski nepareizi edit: taa, manis piedaavaataa kjermenja novietojuma puspabeigtaa versija (zinu, ka eenoshana man nevedas iipashi labaak, bet centos piedomaat pie anatomijas) ![]() This post has been edited by Tenma: Aug 20 2007, 12:26 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 July 2025 - 20:36 |