![]() |
![]() ![]() |
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Shi filma varbut ir nedaudz offtopic, un tomer redzetais mani TIK ljoti iespaidoja ka pirksti niez padalities. Un galu gala kaut kada nosacita animacija ir dalja no filmas. btw, ko domajat par to??
Pirmkart - filma ir neparasti vizuali baudama, postgotiski eleganta un skaista un sterila. Fantastiskie pilsetas skati ar viegli caurspidigo piramidu debesiis, iebrukuma zona, tas iemitnieki un viesi ![]() Otrkart - sizhets. graujoss mindfck. nekada staasta kas, nokurienes un galvenais KAPEC. Nekadas jegas, nekadu paskaidrojumu...un tieshi tapec man filma ljoooti patika. Taa atstaja milzum daudz brivas vietas pashas domam un iztelei un taja izpalika ierastas sizheta linijas - kazus, varonis, kauja, uzvara (ak un smuka beibe piedevam) ![]() Treshkart - muzika. Sigur Ros ...no comments. So, padalieties iespaidos ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man patikaas smuki dziivie aktieri ar 3d varonjiem samikseeti bija intresanti skatiities bikinj nestandarts holivudai
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Sorry, bet man gan shitaa filma nu nepavisam nepatika
|
Siriuss[FN] |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 17-February 04 From: Dreamworld ![]() |
Ideāla filma, sen kautks tik laps nebija redzēts.
Mākslas darbs, divreiz nostījos. -------------------- uh huh
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Otrkart - sižets. graujoss mindfck. nekada stāsta kas, nokurienes un galvenais KAPEC. Nekadas jegas, nekadu paskaidrojumu... Tas jau vairs nav mindfucks, bet gan nekas.. Ja tev pilnīgi nerodas nekādas nojausmas par to ko tev režisors ir vēlējies pateikt tad nez.. Es neko citu par jāšanos neredzeju.. Protams nevar noliegt, ka vietām filma vizuāli ir ļoti skaista (tai pašā laikā ir kadri kur CGI ir bērnisķīgs (manuprāt, šāds mikslis nedod visai labu efektu)). Acīm, bet ne prātam un dvēselei.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |