![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Naivaa garaa domaaju, huh, ieiesu veoh'aa (veoh.com) paskatiisos kaadu video... un... ko es ieraugu ? " Veoh is no longer available in LATVIA."
![]() ![]() EDIT: Ok, atradu risinaajumu, aizeju uz, piemeeram, www.ninjacloak.com, un laizu caur turieni, paskatiities nevar anyway ![]() This post has been edited by Storm: Jun 2 2008, 15:18 -------------------- skills of a snail
![]() |
IronSoul |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
"Unfortunately Veoh has ended service in your country due to a low concentration of users. Veoh is maintaining service in countries when we have the highest concentration of viewers.
We are sorry for any inconvenience." "Veoh is maintaining markets when we have the highest concentration of viewers." wiki: QUOTE Availability in different parts of the world As of May 31, 2008, upon trying to access the site from a Latvian IP address a screen is displayed, Veoh is no longer available in Latvia � www.veoh.com Trying to do the same from anonymouse.org a similar screen saying "Veoh is no longer available in Anonymous Proxy" is displayed.[4] It appears that accounts that had specified Latvia in user info have not received any notification through e-mail and any videos that have been uploaded to the site appear inaccessible without any possibility to download them to host elsewhere (that is if there's no backup besides Veoh). So far visitors (IP addresses) from Asia, Europe and South America such as the countries listed below have reported being block, experiencing a similar message for their region. * Lebanon * United Arab Emirates * Malaysia, Indonesia * Chile * Argentina * St. Kitts and Nevis * Guatemala * Luxembourg * Costa Rica * Dominican Republic * Venezuela * Brazil * Puerto Rico * Guam * Jamaica * Barbados * El Salvador * Hungary * Malta * Macedonia * Morocco * Slovenia * Slovakia * Ukraine * Colombia * Cyprus * Romania * Cayman Islands * Guadeloupe * Saudi Arabia * Peru * Panama * Czech Republic * Turkey * Croatia * Lithuania * Jordan * Egypt * Bulgaria * Serbia * Iceland * Bermuda * Thailand * Brunei * Honduras * Bahamas * Nicaragua * Anguilla * Guyana * South Africa * Benin Countless users from said countries are complaining about this decision on their official forums and also the fact that they were blocked out without any prior notice. The block occurred due to low concentration of visitors from the countries mentioned above, according to a representative of Veoh. This post has been edited by IronSoul: Jun 2 2008, 15:32 -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Normaali, kipa mees esam vienaadaa liimenii ar kaut kaadu aafriku vai veel kko no 3-pasaules lol (swear) !!! >< *kravaa mantinjas, "im F@#$% leaving!"*
This post has been edited by Storm: Jun 2 2008, 15:43 -------------------- skills of a snail
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
ā jā, man ar šitais iekrita acīs. tikko vēl viss bija kārtībā (aizvakar laikam), a tad, vsjooo!
NU jā... ;_; -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eu, būtu priecājies, ka zirgagalvas arī tur netiek iekšā, hahahahaha! (Toties igauņi gan! >:U)
|
Storm |
![]()
|
Eu ar ko urmas pat labaakas!!! Un no saakuma aiklapeeja stage6, tad teica lai visi hi-def fani paarvaacaas dziivot uz veoh, un tagad veoh latvijaa nav pieejams??!?!?! Un kur lai es skatos normaalas kvalitaates video, nevis tos youtube crapus? ;(
-------------------- skills of a snail
![]() |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Nah tieši Urmasu pieminēji
![]() ![]() Dīvains lēmums izdarīts.. bet es tādu adresi pat nezināju so whatever =D ir jau daži augstākas kvalitātes saiti kā youtube... bet uz sitienu neatceros... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
megavideo.com
watch-movies.net bij vēlviens, tač' neatceros. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
par šito arī nošokējos, arī bija doma tuztaisīt diskusiju par šito lietu..
debīls tizlums.. >< tgd šo to skatos megavideo.com tur visp ir ok, bet uz lielā ekrāna kvalitāte manāmi slikta ūn lādējas brīžiem riktīgi ilgi.. bet kaut kā iztikt var. un VEOH, topi nolādēts! >< un Latvija arī visp pss.. <.< -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Kādreiz apmeklēju to VEOH, bija labi, kvalitāte un ātrums augstāk kā youtube... bet kas tas par bezsakaru? Kapēc ir jāgriež nost skābeklis dažās pasaules vietās... kabeļi viņiem žēl?
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Njā. Es tikai šodien pamanīju,ka veoh vispār nestrādā. Es kautkā to VeohTV izmantoju un man nav pat tajā mājaslapā jatiek iekšā..
![]() -------------------- ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Katrai labai lapelei pienāk brīdis, kad tā kļust populāra un to apmeklē pārāk daudz cilvēku.
Serveris visus nevar apkalpot un rodas vajadzība palielināt jaudu. Taču vienkāršāk ir nogriest liekos patērētājus un atbrīvot jaudu. Lavija tur nepričom, tur tāpat nav arī nav Islande un Arābu Emirāti. Īsti nezinu pēc kādiem noteikumiem tika atlasītas valstis, bet vienu zinu gan - šis ir viens no pirmiem gadījumiem, kad kāds internetā nevis mēģina izvietot dārgas reklāmas un npelnīt, bet atšūt apmeklētajus. Sviests un stulbums, ko tur vēl piebilst... |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Njā. Es tikai šodien pamanīju,ka veoh vispār nestrādā. Es kautkā to VeohTV izmantoju un man nav pat tajā mājaslapā jatiek iekšā.. ![]() arī izmantoju tikai veohTV, bēt nu iegāju, sērčoju, skatos, bet neskatos, jo nelādē.. tad nācās vien ieiet un secināt.. xD brr. ļauni. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Njā. Es tikai šodien pamanīju,ka veoh vispār nestrādā. Es kautkā to VeohTV izmantoju un man nav pat tajā mājaslapā jatiek iekšā.. ![]() arī izmantoju tikai veohTV, bēt nu iegāju, sērčoju, skatos, bet neskatos, jo nelādē.. tad nācās vien ieiet un secināt.. xD brr. ļauni. Nu man tapat ar garakiem video,bet es uzpiezu download..vinjs visu video ielade un tad skatos. Bet isi video,kas paris minutes iet man strada ļoti labi. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:56 |