![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mmmm.... kurš grib uz melno piektdienu? Es 100 punkti
![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Apēdājs, Apēdājs.. Kā pa miglu tādu grupu atceros no kaut kādiem aizvēsturiskiem laikiem. Nebij' pankroks or something?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
burtu salikums "dj" man izraisa nelabveeliigu pretreakciju.
This post has been edited by Sigfa: Oct 29 2009, 20:17 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Par Apēdāju neko nezinu.
Kas vainas dj- tas ir cilvēks, kurš uzliek mūziku, kamēr neuzstājas grupas. Nu tur tuceniekus neliek, so no fear. ![]() Jā... bet Dislocation- those are my buddies. mhm. verī proud of them I am. This post has been edited by FuschichO: Oct 29 2009, 20:33 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Principaa uz soundarcade gribeetu aiziet, bet tas kas tur taalaak iet izskataas peec kkaada garaazhas pankroka/metaala, kas mani nedara diezko miklu.
|
FuschichO |
![]()
|
Manas iekšas ir aizskartas. Viss.
-------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Manas iekšas ir aizskartas. Viss. Tavas iekšas būs patiesi aizskartas, kad Sigfa tevi pēc tā koncerta aizvedīs pie sevis mājup. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Tavas iekšas būs patiesi aizskartas, kad Sigfa tevi pēc tā koncerta aizvedīs pie sevis mājup. Pēc šitā gājiena iekšas viņam būs izlaistas. Ja laistu iekšā par brīvu,ja ir kostīms - ietu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE Tavas iekšas būs patiesi aizskartas, kad Sigfa tevi pēc tā koncerta aizvedīs pie sevis mājup. Pēc šitā gājiena iekšas viņam būs izlaistas. Ja laistu iekšā par brīvu,ja ir kostīms - ietu. Bet protams, ka tas tagad atsauksies uz mani taa kaa es to buutu teicis. Tagad vairs nevarees tur raadiities, apsardzei jau gjiimis buus zinaams. ![]() This post has been edited by Sigfa: Oct 29 2009, 21:59 |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE Tavas iekšas būs patiesi aizskartas, kad Sigfa tevi pēc tā koncerta aizvedīs pie sevis mājup. Pēc šitā gājiena iekšas viņam būs izlaistas. Ja laistu iekšā par brīvu,ja ir kostīms - ietu. Bet vai pietiks iekšu, lai viņam izlaistu iekšas? -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Zinu,kas izlaistu.
![]() Kurš vēl ies? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Tie ir slikti joki, mani bērni.
Tāpēc es smējos. Bet varbūt Sigfa paliktu neskarts- viņš varētu visu vainu novelt uz mani. This post has been edited by FuschichO: Oct 29 2009, 22:22 -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
esmu pārliecināts, ka Sigfa kā vīrišķīgs vīrietis visu uzņemtos uz sevi.
![]() -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Sigfa |
![]()
|
|
Sērfijs |
![]()
|
Now that's just sad
![]() -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:00 |