![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Minskā vakar vakarā pēkšņā nāvē miris Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Sergejs Žoltoks. NHL lokauta laikā Žoltoks spēlēja hokeja klubā "Rīga 2000", kas atklātā Baltkrievijas čempionāta ietvaros vakar Minskā tikās ar vietējo "Dinamo". Spēle beidzās neizšķirti 2:2.
http://www.tvnet.lv/news/sport/hockey/index.php?id=3464951 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jaa arii es par sho zinu shoriit dzerot riita teeju un skatoties zinas uzzinaaju
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Superstulbi, protams
![]() ![]() ![]() Un briesmiigi zheel ariidzan, hokeja speeks tach rittiigs bija shis viirs. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, visu cienju Sergejam, kursh labi nesis Latvijas vaardu pasaulee. Izsaku liidzjuutiibu Piederiigajiem un visiem hokeja faniem.
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
jā, no rīta "Dienā" izlasot man arī bija neliels šoks.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjā... šī sēru vēsts mani sansiedz jau vakar vakarā.
Ir aizgājis viens no labākajiem Latvijas hokejistie'm. Domāju, arī tuvākajos gados mūsu hokejā neparādīsies neviens'centra uzbrucējs, kas kaut daļēji spētu līdzināties Zholim. Man joprojām atmiņā ir viņa fantastiskie vārti pret Zviedriem (laikam 98. gada chempii), kad muuseejiem speeleejot 3:5 Zholis pārķēra ripu un ieblieza ripu vārtos ar visu Salo. P.s. Ceru, ka Balderim pašlaik ir sūdīgi ap dūšu par visu to ko viņš savulaik Sergejam sarunāja. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
saapigi protams, bet kas tad iisti ir naaves celonis?kau atkal sirds nepietiekamiiba?
-------------------- |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Latvijas valsts nespēja atļauties kvalitatīvus stereoīdus.
-------------------- Newerthless meanings...
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
"smiekli caur asaraam"
-------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Jaa es ar jau vakar zinaaju
![]() ![]() ![]() :'( -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Skumiigi
![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Skumji...
![]() Kaa zholtoks nesit neviens. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Pievienjos visu juusu teiktajam, patiesi bija labs cilveeks un hokejists ! Un jau esmu iedzēris par viņu lai vieglas smiltis.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |