![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cilvēki!
Man te uznāca vēlme sev mājās kaķēnu dabūt. Saprotu ka nav sezona, bet nu tomēr, varbūt kāda ir, vai paziņām/radiem. Lūdzu-lūdzu? Es solu viņam siltas mājas un 3-kāršu ēdienreizi. Regulāru ņurcīšanu un...nu vārdu sakot, varbūt kāds var palīdzēt? Vienīgā prasība lai viņš ir pietiekami gudrs un nenoēd manu jūrascūku. ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kad naakamreiz manai kajenaei buus gjimenes pieaugums, doshu tev zinju
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kādā vārdā domā nosaukt?
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kad būs tad dmoāšu par vārdu.
![]() -------------------- ![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
aaaa kakjiits tas ir jauki
![]() ![]() -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
a man i 2 kakji un 1 suns he he he he
![]() ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Manaa gadiijumaa manai kaiminjienei ir kakjeens, ko varu njurciit ^^
|
Yume |
![]()
|
ēeee... es tūlīt galda malu grauzīšu.. es arī gribu, a jūs te tādu ļauni un tikai par sevi stāstat.
![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Labi, Yume, nomierinaashu tevi:
Mans kakjis ir slinks, resns, nemiiliigs, diedeliigs, neapkjeeriigs, izlutinaats, izlepis, bljaustiigs un gljeevs. Vinjsh bija nokliidenis, bet mees nabagu pazheelojaam, un redzi kaada ir vinja pateiciiba. Vai veel aizvien gribi sev kakji? ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
da tak paņem kādu avīzi un apskaties iekš "dāvina" sadaļas. Man liekas ka tur jābūt daudz ar tādiem piedāvājumiem!
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
He ......... man kadu laiku bija gan žurciņa un kaķis tagad tik kaķis .............
![]() Tads liels( ![]() tagad uz dietas sež............. -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Es nevaru ciest savu kaķi, nē, es nevaru kaķus kā tādus. Kaut gan viņi vizuāli izskatās mīļi, aiz viņu, manā gadījumā, baltās un pūkainās spalvas slēpjās drausmīgi neciešama iedomība. Un tas vēl nav viss, viņu ikdienišķā rutīna sastāv no ēšanas, gulēšanas un guļas vietu maiņas, jo vecāks paliek kaķis, jo vairāk viņs guļ. Un es... es viņu izmantoju kā termoforu, vienīgais praktiskais pielietojums.
![]() Pērc suni, sunis var būt arī draugs un, šķiet, saimnieks viņam asociējas ar kaut ko vairāk kā objektu, kas no lielās, baltās, metāliskās kastes var iedalīt kārtējo porciju. ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu gan suni nevajag pirkt .............
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(bypass @ Dec 23 2004, 17:27) Es nevaru ciest savu kaķi, nē, es nevaru kaķus kā tādus. Kaut gan viņi vizuāli izskatās mīļi, aiz viņu, manā gadījumā, baltās un pūkainās spalvas slēpjās drausmīgi neciešama iedomība. Un tas vēl nav viss, viņu ikdienišķa rutīna sastāv no ēšanas, gulēšanas un guļas vietu maiņas, jo vecāks paliek kaķis, jo vairāk viņs guļ. Un es... es viņu izmantoju kā termoforu, vienīgais praktiskais pielietojums. ![]() Pilnigs manu kaķu raksturojums, tikai vēl var pieplusot klāt uzstājīgu ēdiena dīkšanu un sienu skrāpēšanu. Kas attiecas uz suni, tad suns prasa ievērojami lielāku laika patēriņu un uzmanības veltīšanu, kā arī lielākas izmaksas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
xex man ir kakis tikai vins ir slims..
katru reizi kad saku "speleties" tad jauzmanas lai man venas nepargriez... PAr kaki runajot ir man laukos ir 2 6 menesu vecas kakenites ![]() ja velies vienu varu iedot vini ir mili un visu laiku uzbazas nak klat utt. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29 July 2025 - 18:57 |