sunder`s darbi, tads ka iesakums |
sunder`s darbi, tads ka iesakums |
sunder |
Dec 27 2007, 00:58
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 |
Nu tātad ziemassvētkos man bralis uzdavināja Genius Tablet, un tad nu es tā riktīgi safanojies par citu useru darbiem pats ķeros pie lietas nu un šeit 2 pirmie zīmejumi. ka jau parasti pirmie tie nav tie labākie, bet nu es pie vinjiem esmu pavadijis relatīvi daudz laika, tapēc tomer ceru ka ir vērts ielikt.
1. Varkardienas zimejums(uz Photoshop) 2. Šodienas zīmējums. Sakuma likas itka vis ok, bet beigas, kad apskatijos no lielak ataluma sapratu, ka proporcijas ir galigi šķērsām. A un sry pa lielo izmēru, vnk samazinata versija uzreiz iskatijās draņķīgāk(uz Corel Painter - šo programu vel īsti nesmu apguvis) Nākošo laikam zimešu kkadu meiteni... japameģina vai ar tām būs grūtāk, vai kā.... |
FuschichO |
Dec 27 2007, 12:24
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Hmm... Lai kaut ko tādu uztaisītu pēc definīcijas pilnīgi nav nepieciešams Genius Tablett, kas laikam maksā tādu naudu, ka es aizrītos ar puņķiem un nosprāgtu (nav ne jausmas, cik maksā ) Vot
Pietiek ar papīru, ja nav papīra- galdu un rakstāmo. Es saprotu, ka tikai sāc apgūt programmas, un pēc manām domām, tas ir diezgan forši. Pirmais darbs portreta ziņā man šķiet sūdīgāks par otro (dabiski) Ārā snieg, vai nav jauki? Proporcijas nevaru pienācīgi novērtēt bildes izmēru dēļ, tāpēc nepiesiešos, jo šobrīd neko kretīnisku tur neredzu. Matus zīmējot, nezīmē tik daudz šķipsnu- tas vienkārši ir nevajadzīgi. Stili atšķiras, bet prasītos nedaudz kuplāki arī tie mati. Rokai īkšķis neatrodās pareizā pozīcijā pret plaukstu, man šķiet. Visādā ziņā izskatās īpatnēji, tomēr respekt tev- roka ir diezgan detalizēta. Parasti cilveki baidās zīmēt rokas. Kurpes arī samērā normālas. Kreisais celis, gan varētu atrasties nedaudz zemāk. Pārstāja snigt, damn. Ko lai vēl pasaka? Lūk- izkrāso kaut ko, lai tavu krāsu izjūtu arī varam ievērtēt. -------------------- |
Arts |
Dec 27 2007, 13:34
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Sāc zīmēt ābolus!
Acis ir kvadrātainas,jābūt normālām - mandeļveida.Sejas forma nav pareiza,auss ir pārāk izvirzīta uz āru. Ir kkāda sīka līdzība ar Naruto. Pārējās kļūdas norādīs Tev citi. -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
nikitaa |
Dec 27 2007, 14:02
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 |
nu ja ņem vētā to, ka tie ir pirmie darbi ar planšeti - nav nemaz tik traki, pie viņas nemaz nav tik vienkārši pierast. Nākamreiz kad zīmē, tad atrodi kādu labu anatomijas tutorialu un reizi pa reizei ieskaties tajā, es varu derēt, ka sanāks daudz, daudz labāk. kurpes ir cool, krekls arī neslikts. XD
mācies anatomiju un būs ok... |
sunder |
Dec 27 2007, 23:02
|
FuschichO tas ir viens no lētākajiem tabletiem... vispār pat nezināju, ka tik lēti ari ir
Arts ok mēģināšu tā darīt, un tas links arī tīri normāls. izrādās, ka pa āboliem tu teici nopietni. nikitaa zinu, ka ar proporcijām man ir diezgan pašvaki... a kurpes es zimeju uz galda noliekot savejas, un skatoties, ka tas izskatas dzīvē a un ka man ieteica vienu krasaino darbu, tad tadu ari uzīmeju. nolemu, ka japatrenejas ar Corel painter, jo tas itka tada veida zimešanai ir labaks. biju cerejis uzimēt visu radijumu(sakuma zimeju ka kkadu vilku, bet beigas jau atgadinaja vairāk lūsi vai kko tamlīdzīgu), bet pie galvas pagaja tik daudz laika, ka parejo uzīmēt likās praktiski neiespējami. starpcitu beigas vel saku apjēkt, ka shim ar anime/manga stilu tikpatkā nav sakars Visuma izskatas diezgan vienkārš, bet es pat negribu atcereties cik daudz laika man uz šito pagāja |
FuschichO |
Dec 27 2007, 23:48
|
tagad es aizrijos, uzzinot, ka tas ir lēts. Gibu, gibu to! Waai waai
Par vilku- viennozīmīgi būtu labāk, ja tu neatstātu līnijas. Apakšējais žoklis ir makten izmežgīts, tas varētu arī nedaudz paplašināties virzienā uz kaklu. Tas vilks ir vecs, ja viņam ir uzacis. Dzīvniekiem ir melnas lūpas, ja kas, tādas smukas un gaļīgas, sevišķi mutes (ja to tā var nosaukt) kaktiņos. Smaganas ir nepieciešamas zobu saturēšanai mutē, bez tām tas lops pilnīgi nav bīstams. Tu noteikti šobrīd atceries šausmenes, kuros kanīni ar atņirgtām smaganām uzbrūk cilvēkveidīgajiem. Smaganas ir tās, kas padara viņus bīstamus Dzīvnieku acu varavīksnenes ir daudz lielākas proporcionāli pret aci. Tu viņam uzzīmēji cilvēka aci Ausu iekšienē nav lampiņu. Jeb varbūt vilkam tikko iešāvās prātā satriecoša ideja? Un vispār ausis tādā veidā pievienojas zaķiem, pelēm, ēzeļiem, zirgiem, briežiem utt, bet noteikti ne suņiem vai vilkiem. Un vēl ir pilnīgs un absolūts ēnu trūkums, sākot jau ar plakanajiem papīra zobiem, kas starp citu, ir ārprātīgi nesimetriski, mutes iekšieni (varbūt viņam tomēr ir iešāvusies prātā laba ideja un galvā spīd lampiņa), kaklu, ausīm, etc. Piedevām iesaku izmantot hard brush, jo... baigā miglas bilde, pilnīgi neizteikta apmatojuma tekstūra un viss parējais kas nāk tam līzi... to visu var viegli izlabot mazāk kā stundas laikā. Tā kā man patīk vilki, cerams tu to ņemsi verā Gūd luk! I don't wanna brag, bet ja ir jautājumi par ēnām: http://otaku.lv/index.php?showtopic=4637&a...mp;#entry117249 Es diezgan primitīvi tur šo to izskaidroju. Sorry, ja tev tas viss jau ir zināms. This post has been edited by FuschichO: Dec 27 2007, 23:51 -------------------- |
Arts |
Dec 28 2007, 00:36
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Kāds modelis un pa cik?Un kur nopirka?
Vilciņu,jau aprakstīja....gribu zināt tikai par tabletu. This post has been edited by Arts: Dec 28 2007, 00:37 -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
sunder |
Dec 28 2007, 16:51
|
FuschichO Oi tik smagu kritiku nebiju gaidījis. Laikam Šāda veida zīmēšana nav priekš manis
Arts nu kurā veikalā pirka to es nēsmu prasījis, bet tas ir Genius G-Pen 560.. cik skatījos i-neta cenas ir no 35-60$ nu latos tas nav diezko daudz |
FuschichO |
Dec 28 2007, 18:51
|
Saproti, tu jau tikai sāki. Tā ka tas ir normāli. Galvenais ir nepadoties. Īstam vīram vajag dažreiz sadot pa muti, un tikai tad, ja viņš ir īsts vīrs, viņš celsies kājās un izdarīs kaut ko tādu, ka maz neliksies. Lūk, ko es gaidu.
-------------------- |
kakene |
Dec 29 2007, 17:28
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 |
FuschichO nu tu i pateici
Nu es te lieki neparstastisu ko citi teica par darbiem This post has been edited by kakene: Dec 29 2007, 17:30 -------------------- Mjauu
|
sunder |
Dec 29 2007, 19:04
|
Nu rekur būs jaunakais. Šoreiz pirms zīmeshanas pa priekshu uzzīmēju arī "skeletu", un ta rezultātā vismaz man ta liekas ka ar proporcijām vis ir kārtībā. Vienīgi jāskatās ko jūs teiksiet...
p.s. ka jau Arts ieteica ir ovālas - mandaļveida acis -te bija bilde- This post has been edited by sunder: Jul 19 2012, 19:58 |
Arts |
Dec 29 2007, 21:56
|
Rokas un kājas ir....krivas.
Rokas nav maigas,kā meitenei vajadzētu.Meitenei ir veča rokas. Brusts ir tā....vajag formīgākas krūtis,kā meitenei. Kājas ir kroplīgas,vai arī viņa nokrita no deviņstāvnieces un sāpju izteiksmi nomainījis ir smaids. You gotta learn a lot. -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
Dec 29 2007, 22:04
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Bet ja mēs paskatamies uz tās meičas ekipējumu, tad varam izspriest, ka viņas ķermenis var būt arī ne tik sievišķīgs.
Ir šādi tādi (lieli) sīkumi, kurus vajadzētu palabot, bet kopumā nav nemaz tik traģiski. Turies. |
FuschichO |
Dec 30 2007, 00:36
|
Diezgan sakarīgi. Viņa sēž- tik daudz es sapratu. Īkšķi izskatās pēc mazajiem pirkstiņiem, jo attālums starp īksķa un rādītājpirksta pievienošanās vietām plaukstai un nedaudz lielāks. Turklāt, ja tu gribēji uztaisīt viņu "laid back" vajadzēja ņemt vērā perspektīvi un nezīmēt rokas uz vienas līnijas ar dibenu, bet tālāk. Pamēgini pats tā apsēsties. Atbrīvotā stāvoklī pēda diez vai būs 90 grādu leņķī ar kāju. Biksēm prasās pēc rāvējslēdzeja vai kādām ielocēm starp kājām Seja ir ļoti jauka, labāka kā iepriekšējās, tērps tāds mahten praktisks. Katana+ mobilais(laikam) Viņa laikam ir aizņemta un šobrīd atpūšas pirms nākamā upura novāksanas
-------------------- |
sunder |
Dec 30 2007, 19:28
|
Nu tad ceru ka šoreiz būs labāk. Nākas atzīt, ka "skeletu" pats es neizdomāju, bet gan rakņājoties pa googli izdomāju paseršot kung fu, un viena lapa bija pilna ar vesalu kaudzi pozam. precizak shim zimejumam var ieraudzīt šeit (viena no apašējajām)
konkrēti pa šo skici domāju ka viņu vēlāk ari varētu izkrāsot, un ieēnot, tikai ja atradīšu kādu tutoriālu kā to darīt. This post has been edited by sunder: Dec 30 2007, 19:31 |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:36 |