Tamago, Japāņu omlete. |
Tamago, Japāņu omlete. |
AngelApo |
Jan 31 2010, 19:21
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 31-January 10 |
Japāņu nosaukums: Tamago Latviešu nosaukums: Japāņu omlete Ediena tips: Uzkoda Sastāvdaļas: -4 olas (Jūs varat izmantot paipala - tad olu kulteni būs garšīgaks un maigāks, lai gan, protams, lai gan lai sasistu paipala olu var nojūgties) - 1 ēdamkarote. sake / Vīna - 1 ēdamkarote. gaišās sojas mērce - 1 ēdamkarote cukura (tamago vajaga būt saldenam) Pagatavošanas instrukcija: 1. Sajaukt visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai. Izlaist cauri sietam/marlei lai atbrīvotos no olbaltuma kunkuļiem. 2. Uz uzsildītas, sasmērētas ar eļļu panas izliet pāris karotes omletes un uzcept parastu pankūku. 3. Sarulēt pankūku trīs kārtās (ja panna ir liels, tadvar arī četras), ruletē, bet tā, lai tā platums būtu apmēram 5 cm nolikt viņu uz panas malas. Pirmā pankūka - vissarežģītākā jo viņa mēdz sabukt. Jūs varat sev palīdzēt ar pirkstiem, lai izveidotu maksimāli vienmērigu. 4. Brīvaja vieta ielejiet dažas akrotes omletes (ir svarīgi,ka jaunā pankūkas garums sakrīt ar esošo ruli omletes), apbrūnināt un aptīt esošajā ruletē. 5. Atkārtot darbību 3-4, līdz kamēr beigsies masa vai sāks grūti rulēties. 6. Atdzesēt, stremelēs vajadzīgaja platumā. Var arī ēst bez griešanas, vai ari ēst ka uzkodas. Komentārs: Ingridienti domāti vienai omletei. -------------------- |
FuschichO |
Jan 31 2010, 20:45
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Tev, protams, smuki sanāk pastāstīt, ja neskaita daudzās kļūdas, tostarp to, ka ir tāds putns paipala nevis paipals vai ko nu tu tur biji iedomājies, bet tas ir jau izdarīts TE
Kā latviešu valodā ir ingridienti huh? <____< Pietiks spamot. Rawr. This post has been edited by FuschichO: Jan 31 2010, 20:46 -------------------- |
Tigra2 |
Jan 31 2010, 21:13
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Foršs step-by-step C:
Noteikti kādreiz izmēģināšu! Tikai jānopērk Sake. -------------------- |
Shumins |
Jan 31 2010, 22:45
|
Unregistered |
|
Ginta |
Jan 31 2010, 23:43
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga |
Viss ir labi, tikai saucas "Tamagoyaki". (Tikai "Tamago" ir vienkārši "ola". )
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
AngelApo |
Feb 1 2010, 00:37
|
Tev, protams, smuki sanāk pastāstīt, ja neskaita daudzās kļūdas, tostarp to, ka ir tāds putns paipala nevis paipals vai ko nu tu tur biji iedomājies, bet tas ir jau izdarīts TE Kā latviešu valodā ir ingridienti huh? <____< Pietiks spamot. Rawr. hmm.. par gramatiku atvainojos nēsmu es pieradis gramatiski rakstit + vaitad tu kadu vārdu nesaparti ? Par to paipala atvaino kam gan negadās Par to ka tas jau ir tur izdarits hmm.. man prieks bet vaitad nedrikstēju es šeit šo recepti uzrakstīt? par to smuko stāstišanu paldies uzkatīšu par komplimentu bet par to spamošanu tu mani mazliet aizkāri. Tapec es tev pajautašu vai tu nevarētu pateikt ko nozime spamošana ? Es vienkaārši velētos uzinat vai mums ir vienādas domas par smapošanu Viss ir labi, tikai saucas "Tamagoyaki". (Tikai "Tamago" ir vienkārši "ola". ) Man tev jāsaka milzīgs paldies jo man visu laiku likas ka ta ir tamago. Tagat es zinašu un apr to milzigs paldies. -------------------- |
Kikyou |
Feb 1 2010, 00:39
|
Kami-sama Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Sake iekš tamagoyaki? Kāpēc? x_x
|
AngelApo |
Feb 1 2010, 00:40
|
Foršs step-by-step C: Noteikti kādreiz izmēģināšu! Tikai jānopērk Sake. Paldies uzkatīšu to apr komplimentu. Par to sake nu var taisit ari ar gaišo vīnu jo ka zināms LAtvija nevar dabut kvalitatīvu istu sake. -------------------- |
Shumins |
Feb 1 2010, 00:42
|
Unregistered |
|
AngelApo |
Feb 1 2010, 00:44
|
Sake iekš tamagoyaki? Kāpēc? x_x Hmmm.. jo tāda recepte ka zināms ir dažadas receptes. Gluži ka mums ir dažnedažadas receptes. Ka ari ar sake intresantak. -------------------- |
Kikyou |
Feb 1 2010, 00:45
|
Meh, bez sake arī labi.
Stiprākais tai visā taču sojas mērce. Bet man patīk ar smalki sagrieztiem puraviem. Bet man liekās es arī saldējumu ēstu ar puraviem. This post has been edited by Kikyou: Feb 1 2010, 00:46 |
AngelApo |
Feb 1 2010, 00:50
|
[...] bet par to spamošanu tu mani mazliet aizkāri. Man liekas, ka mazliet pārprati. To FuschichO teica sev Ieliec vēl kādu recepti, vismaz kāda noderīga infa... Labi, pietiks spamot man a aa paldies ka pateici ^^ Par to informāciju man pat biku bailīgi rakstīt ^^ jo ir lietas kurus es topikus esmu centies uztaisit labak smukāk centies bet galu gala iznacis ka tada jau ir un varteikt visas pules kaķim zem astes Meh, bez sake arī labi. Piekrītu bet ar katru ingridientu mainās garša zinu ka bez sake ari labi bet uzreiz biku savādaka garša -------------------- |
Kikyou |
Feb 1 2010, 00:53
|
|
AngelApo |
Feb 1 2010, 00:58
|
Piekrītu bet ar katru ingridientu mainās garša zinu ka bez sake ari labi bet uzreiz biku savādaka garša Sastāvdaļu. A vaitad ingridients nav pareizi? -------------------- |
Kikyou |
Feb 1 2010, 01:10
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:43 |