![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu man persooniigi patiik Marvel X-men, Wolverine
Veel labs ir Hēavy Metal ( kuraa peeec teorijas vareetu paraadiities kas japaanju galvas un rokas radiits) nu tad sakat ko lasat un kur raujat????!!!! ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pēdējā laikā es vispār gandrīz neko nelasu. Vienīgi reti mangu palasu.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Iisti nesaprotu, kas no manis tiek prasiits, taapeec atturiigi atbildeeju "Patiik kas cits". Kas par Marveliem un DC?
P.S. Stulbi jau buus uzklausiit vaajpraata paarmetumus par to, kaa var nezinaat, kas tas ir, kas tas vispaar ir pasaules centrs un jaanoshaujas, ja nevar kaut nozagt to, lai kas tas arii buutu, bet nu taada ir dziive... P.P.S. Peec taada P.S. gan daudz mazaakas izredzes sagaidiit tur aprakstiitaas briesmas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
hm...kaa buutu ja pirms saak raxtiit nejeedziigus postus, atveert valjaa to pashu google un mekleeshanas laucinjaa ieraxtiit to pashu MARVEL vai DC lai apjeegtu par ko iet runa?un ieprieksheejie (marvel,DC) tiek mineeti blakus mangai jo gan vieni gan otri vairaak vai mazaak ir komiksi.kaada starp tiem atshtjiriiba?vienus(marvel, DC) taisa amiishi, otrus japiishi..
p.s.pac uzspiedu ka lasu tikai mangu, jo ar marvel un DC izstraadaajumiem nav bijusi saskare (tikai multenes redzeetas) -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
MARVEL nelasu bet jaataziist ka vinju razhojumi ir lieliskaa kvalitaatee cits jaut. kaa ir saturu.. man nepievelk tas tipiski amerikaaniskais sizhets... jaatziist ka vinju komiksos galveno varonju logjika dazhkaart ir daudz pienjemamaaka it sevishki kad ir action... runaajot par adaptaaciju ekraanam tad marvela komisksi labaak adapteejas jo vijiem ir ljoti maz jaapamaina komiksu saturs un varonja heroisms ir pacelts debesiis.. turpetim lai adapteetu to pashu NGE, lai vinsjh speetu iziet visas cenzuiuras, tur jaaieviesh galvenaa varonja pozitiivaa noskanja un biku jaapiezemee brainfack, jo savdaak amiishi neieguldiis vairaak kaa 100 milj specefktos kur mums 2 stundas draaziis smadzenes Shinji monologi.. kaa ariii nebriiniishso ja tur miilas staats uzzels un uzplauks... tas taa nu bet EVA unitu live action es noteikti veelos redzeet un neko ljaunu nesaksatu ja vinji uzbuuvees stateegjiski logjiskas battle sceenas
![]() -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu Heavy Metalus lasi tu maneejos
![]() -------------------- Geeks rock!
|
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
personiigi es balsoju par Marvel man patiik stils...
...nu DC ir dazhas labas lietas, bet to saliidzino6i maz... -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Lasu tikai mangas. Marvel un DC man šķiet nebaudāmi...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jan 9 2005, 20:35) Nu nevienmeer ( dazreiz ir ljoti interesanti) bet besiigi pirkt numurus gaidot liidz paraadas kas jauns( taapeec es tos vairs nepeerku) ja kaadam interesanti kur taadus pirkt tad pie tirgus ( tas pie stacijas laikam centraalais saucas) jaaiet tunelii un turpat pie ieejas jaapeeta bodes un ganjau pamaniisit komiksi ir krivu valodaa.... ![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
VAi tie kas balsoja LAsu ko citu nevareetu padaliities ar iespaidiem( nu ja juus to lasat noteikti tas ir uzmaniibas veerts......
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
runājot par komiksiem, šitais te ir interesants: komikss
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(Dzonis @ Jan 19 2005, 00:41) He he......... |
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Vispirms ne Marvel, ne DC nau boring. Vienkarshi vajag zinaat ko lasiit no viniem. trust me, vinjiem ir daudz interesantu komiksu.
un vispar aptauja ir divaina. kak budto amerikaa ir tikai marvel un dc. heh. kas ar Image, TopCow, DarkHorse, Vertigo izdevnieciibam. Taadi komiksi kaa metropolitan (jaa ir taads komiks ![]() Ja jums patalogjiski nepatik DC vai Marvels, nevajag bljaut par to ka vinji smird un vinjiem nau ko lasiit. No marvela man patiik Ages of Apocalypse seriija, izlasiiju visu Wolverine up-to-date. Ar DC ir jau grutaak, vinjiem ir batman, superman un citi, bet vinjus vienkarshi jaamilj lai lasiit ![]() Atvainojos par kljudaam, nebija laika parbaudiit. |
Ghoul |
![]()
|
daRKhORSE IZSKATAAS LABS BET TAS wichblade peec seriaala spriezot ir sviests.
UN MARVEL ir paziistamaakais taapeec arii tas u DC ir sheit ielikti.. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:48 |