|  Vampire Hunter D, domas un viedoklji | 
 Jauni pavedieni
 Jauni pavedieniCienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
|  Vampire Hunter D, domas un viedoklji | 
| Pinky |  Jun 26 2005, 09:41 
			 | 
|  animens      Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga.  | nezinu, vai taads te jau ir apspriests, bet...  nu, tas, var teikt, ir mans pirmais noskatiitais anime, esmu lielaa sajuusmaa, vnk ideaala anime. kaa jums ?  Attached thumbnail(s)   | 
|   | 
| Tador |  Jun 27 2005, 01:02 
			 | 
|  Hakushaku       Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04  | QUOTE(Pinky @ Jun 26 2005, 08:41) nezinu, vai taads te jau ir apspriests, bet...  nu, tas, var teikt, ir mans pirmais noskatiitais anime, esmu lielaa sajuusmaa, vnk ideaala anime. kaa jums ?  varu teikt ka apsveicu ar skaistu anime fanaata dziives saakumu  nu par D varu pateikt ka (lai gan ne unikaali) ljoti patiikami parsonaazhi. | 
| Batou |  Jun 27 2005, 04:21 
			 | 
| S9 unit      Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9  | reāli šitais nav īstais Vampire Hunter D, jo šitas ir Bloodlust, kamēr "vecais" Vampīru Mednieks Dī savā ziņā arī bija tīri oriģināls savam laikam. Nu a šamajam ir vairāki plusi: 1)animācija 2)interesants storyline (pirmajam tas bija stipri paredzamāks) 3)protams aktieri, kuri ierunājuši txt (neuzskatu to par dubu) --------------------  | 
| Chufanzo |  Jul 2 2005, 23:01 
			 | 
|  Danshaku     Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga...  | Man shitas movie patikaas ,jo bija pirmais anime movies kuru noskatiijos + bija vampiiru mednieks un visaadi jautri ierochi un braucamais, kas man gaaja pie sirds... -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...  | 
| Isabel Carmin fon Edelhain |  Jul 3 2005, 01:37 
			 | 
|  Satsujin        Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow  | Nja......... Ja godīgi tad neticas ka tas var būt pimais anime,ņemot vērā ka pa TV rada visādus pokemonus un digimonus.    Bet vienalga skaists anime. Bija vērts skatīties.  -------------------- | 
| Shinobi-sama |  Jul 16 2005, 21:05 
			 | 
|  Lost in own dreams       Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava  | Banaals suuds ar klishejisku action. Vieniigaa sajusma bija par animaaciju. Paarejais - teeli, sizhets, vieta kur norisinaas - atstaaj absoluutaako vienaldziibu un dusmas par to cik vampiirisma brends ir komercializeets. --------------------  | 
| Janus |  Sep 10 2005, 00:09 
			 | 
|  CLRAWE     Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society  | Kad es pirmo reizzi palureju kinoteatri man ta iepatikas ka es vinu uzreiz saku meklet kur var dabut.   -------------------- | 
| Church |  Sep 10 2005, 12:36 
			 | 
|  sewer rat          Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga  | QUOTE(Shinobi-sama @ Jul 16 2005, 20:05) Banaals suuds ar klishejisku action. Vieniigaa sajusma bija par animaaciju. Paarejais - teeli, sizhets, vieta kur norisinaas - atstaaj absoluutaako vienaldziibu un dusmas par to cik vampiirisma brends ir komercializeets. par vampiirisma teemu vispaar gruuti radiit kautko baudaamu/neklishejisku. bet no otras puses .. ja jau ir taadi gabali kaa Shingetsutan Tsukihime vaj Hitsuji no Uta, tad laikam ir iespeejams arii tas. | 
| Naktspukjiite |  Sep 11 2005, 10:38 
			 | 
|  ecchi nāve     Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05  | Man patika - tā bija jauka anime, kuru noskatīties un uz vietas arī aizmirst līdz nākošajai reizei, kad sagribēsies izdzēst kaut ko.    | 
| One winged angel |  Sep 11 2005, 10:59 
			 | 
|  Shishaku      Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05  | Tiešām labs Anime.    Man patika. Labs sižets, laba animācija. -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D | 
| Ghoul |  Sep 11 2005, 11:08 
			 | 
|  Koutaishi         Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah!  | patika abas  filmas par D. ja runaa par animaaciju, tad otrajaa daljaa taa ir skaista un nav vienkaarsha ( kaa tas ir gandriiz visaam anime ). Shizetiski nekas iipash jau nebija, patika otraas dalja miilas staasts, nesliktas ciinjas, stiliigs galvenais varonis ( vispaar chari bija labi ). Baudaamas filmas ( daziem var nepatikt pirmaa animaacijas un skanjas deelj ). | 
| Shaisuke |  Sep 11 2005, 13:52 
			 | 
|  shinigami       Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV  | Man arii Vampire Hunter D bija viena no pirmajaam animeem, bet nu, patika ljoti. Tik nedaudz piebesiija tie chari, kas nebija vampiiriski nemaz. ~BN~ --------------------  | 
|   | 
| Lo-Fi Version | Time is now: 31 October 2025 - 18:28 |