![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hmm. Es tikko skatījos Chobits pa MузTB. WTF?
Man ir centrālās nervu sistēmas šoks. Chobiti, dublēti krieviski, pa MuzTV. NORMĀLAS ANIMES NERĀDA PA TV!!!! Vismaz tā man likās kādreiz. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 12 2005, 22:04) Hmm. Es tikko skatījos Chobits pa MузTB. WTF? Man ir centrālās nervu sistēmas šoks. Chobiti, dublēti krieviski, pa MuzTV. NORMĀLAS ANIMES NERĀDA PA TV!!!! Vismaz tā man likās kādreiz. CIKOS??? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 12 2005, 21:04) raada, cowboy bebop, x, arjuna, hellsing, goldenboy ( tas viss pa vivu ). Pa krievijas MTV ir raadiits GoldenBoy, krievu valodaa un krieviski, man tas patika labaak kaa vaaciski!!!!!1 Es nebriinos, ka raada jaunas animes, pa TV, sen jau bja laiks!!!!! |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Pa TV domāts Austrumeiropa.
![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Tagad laikam 1:00 naktii raada samurai champloo pa vox. pagaajusho pirmdienu gaaja liidz kaadiem 2:30
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 12 2005, 20:04) Hmm. Es tikko skatījos Chobits pa MузTB. WTF? Man ir centrālās nervu sistēmas šoks. Chobiti, dublēti krieviski, pa MuzTV. ![]() un taapec nebiju pieversis tam uzmaniibu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhaha, jā tas bija labs prikols ar Chobitiem un MuzTV..
es te vienu dienu nāku majās man tēv svēl durvīs ar plašu msaidu saka- a mēs te skatījām japāņu multenes, par to robotu perverso.. kas staigā aprkārt un saka - Trusi-trusi!... Man tas likās bezmēra amizanti. XD -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Waaaaaaaaa... es ar skatiijos... Man viens draugs pazvaniija "iesleedz MuzTV, tur iet japaanju multeniite." Iesleedzu, domaaju bus atkal kkaadi pokemoni, bet WOAH, Chobits
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:32 |