![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Nju ko... man pasham ljoti gribeetos atrast gba versiju jo ps2 versiju compis nepavilks(emulatori rulzz).
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Vai tad uz kompja var spēlēt PS2 spēles? Sorry par spamu, man ļoti vajag zināt...
Liels paldies! Man drīz būs jauns cietais, tad varēs kačāt uz nebēdu ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
sorry par atbildi uz spamu, kas arii skaitaas spams, bet tieshaam var... Man arii ir PS2 emulators
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
protams ka var!!!!! pameklee dc vai torentos ps2 emulator i viss
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE sorry par atbildi uz spamu, kas arii skaitaas spams, bet tieshaam var... Man arii ir PS2 emulators Kārtējais emulātors, kas netiek tālāk par main menjū?Un pat ja tiktu tālāk, vai uz viņa varētu arī dabūt ciešamu freim-reitu(50-60 nevis kaut kādus 5-15) ar bez piebremzes noemulētu skaņu, etc? Nu, diez, diez. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:45 |