![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
padomaaju, ka arii citiem shis info vareetu buut uzjautrinosh ..
http://theaustralian.news.com.au/common/st...5E29677,00.html http://www.ga-forum.com/showthread.php?t=67472 cilvis taisaas uzlaisties kosmosaa gundam chara kosplejaa .. itkaa pat Bandai suportee vinju ;> |
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
intresanti zinaat kaads izskatiisies skafandrs
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oo šito gan es gribētu redzēt. XD
Jautrāk gan būtu, ja kāds uztaisītu Mobile Suit un dotos kosmosā... <_> |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Cilvēku izdomai nav robežu! Es saprotu, ka gribas mazliet paskatīties uz Zemi no cita skatu punkta. Okay, es jau neiebilstu, bet tad kāpēc cosplay tērpā? Man likās, ka tur ir speciāls aizsargtērps... Varbūt arī kļūdos! Izlabojiet mani, ja tā ir noticis!
BTW, jā, mobile suit būtu inčīgi uztaisīt! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Sugooiii Sugooii go otaku Gundam Space Hero .. incanti ko vinsh cosplayos Dzheku maskaa vai Kiru Yamato ... heehhh ... njaa ja buutu tik tieshaam Gundami ieksh realitates ))))
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Spectre @ Oct 17 2005, 16:01) Sugooiii Sugooii go otaku Gundam Space Hero .. incanti ko vinsh cosplayos Dzheku maskaa vai Kiru Yamato ... heehhh ... njaa ja buutu tik tieshaam Gundami ieksh realitates )))) Tur pirmaja linka bija skaidri pateikts kas vins bus. Char Aznable. ![]() Ak ja un veell. Cilveki ta nopietni ir sagatavojusies buvet Gundam. http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=40589 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Spectre beidz, lai kospleijotu Kiru ir jābūt pilnīgam imbecīlim, nevis Gundam otaku. Sorry bet tā ir. Kira ir ... vienkārši...
Bez tam reālajā dzīvē God mode nav iespējama ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:38 |