![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
![]() Hwoarang no speeles Tekken... nu jaa es itkaa gribu meeginaat vinju koslpejot ![]() |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Manuprāt, tādas brilles lieto baikeri, tāpēc pameklē atbilstošos veikalos.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
izskataas peec vecaam motociklista brilleem (gan jau pats buusi pamaniijis
![]() -------------------- |
TRoTiLs |
![]()
|
labi pamekleeshu... bet ja neko neatradiishu ta es nez... varbuut kaadam kau kur maajaas meetaajaas.. pastieties
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
man vispaar nodereetu shitaadas brilliites...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
TRoTiLs |
![]()
|
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
googles tās ir... Oriģinālā pat Naruto tādām bija jābūt. Tiešām anime brilles.
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
un ne tikai naruto. tas gogles ir arii ieksh digimons, GTO un veel daudzaas animees
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, tā kā Naruto ir viens no trakākiem mianstreamiem, tā pieminēšana man likās kā labākais piemērs.
-------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
ja neatrodi īstās, tak kaut vai Drogās var nopirkt peldētāju brilles, arī gana līdzīgas.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kkaados buuvnieciibas veikalos ar ir veets ie4ekot, tur var gadiites taadas aizsargbrilles (man maajaas taadas bija, bet iz4abeeja).
-------------------- Because i can!
|
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
LOL es ar tādas jau labu laiku meklēju,bet tieši,kā vajag ,eesmu atradusi.zinu,ka ir celtniecības inventāra veikalos,kā arī centrāltirgū ķīnas ražojuma peldēšanas brilles,kas skaitās a piece of crap XD
protams,velosipēdistu brilles a. -------------------- ![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
juus jokojat?? peldeetaaju brilles jau nu toch ir galiigi garaam... paaraak mazas, un celtnieku brilles ja es iedomaajus tad taas bij vienkaarshi caurspiidiigas lielas un bez lentes
![]() |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Es tieši precīzi tādas esmu jaunas redzējis. Skaties motociklistu veikalos.
-------------------- |
TRoTiLs |
![]()
|
kur tad? centraa? cik pikjo?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:53 |