![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Lai iestaatos ALK biedriibaa, ir divas iespeejas.
Pirmaa iespeeja ir atnaakt uz kadu no ALK sapulceem (veel labaak pilnsapulceem) un tikt atziitam par cieniigu ALK biedra titula neesaashanai. Otrs variants, kursh nedod tik pat liels garantijas uz uznjemshanu kaa pirmais, ir aizpildiit anketu (kura buus redzama zemaak) un aizsuutiit to kaadam no ALK valdes pa PM (!nedriikst atbildes publiceet plashai apskatei!). <pieziime: ALK valde shobriid: sipps un ETM> ANKETA 1. Ko noziimee ALK? 2. Kaa saprast "Shodien kaa parasti." ja tas atnaak pa PM no kaada ALK biedra? 3. Vai apzinies ka ALK sanaaksmees ir diezgan vienaldziiga attieksme pret nesmeekjeetaajiem? 4. Vai alus liidz 3 litriem ir alkohols? 5. Vai tev ir pilniigi nospljauties uz otaku pasaakumu riikotaaju noteiktajiem noteikumiem? 6. Vai tev buus iespeeja vismaz reizi nedeeljaa apmekleet AL:K sanaaksmes? 7. Vai speesi iztureet sociaalo spiedienu, kas tiek veersts uz ALK no konkreetas otaku publikas puses? 8. Kaapeec tev ir radusies veelme pievienoties ALK? 9. Vai finansiaalais staavoklis tev potenciaali ljaus iegaadaaties jaunu ekipeejumu taa testeeshanas noluukos? 10. Vai tev ir kaut kaads ieksheejais naids pret kurbijkurnes biedriem? Tuvaakaa ALK sanaaksme: shodien 3.11.2005. intereseeties pa taalruni: 6088816 vai 8844844 |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Ha!
![]() ![]() ____________________________________________________________________________ oki, tas nav domaats kaa spams, godiigi, vnk, ja nu kkas mainiijies un dazhi var arii nezinaat(kur, kas notiek)...un es jau sen neko ne no kaa neesmu dzirdeejusi...so, nevareeju buut paarliecinaata....lai gan neapstriidami ka vereeju pajautaam PM ![]() This post has been edited by za4peedinja: Nov 3 2005, 20:06 -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nemainiigaas veertiibas - taas labaakaas
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 3 2005, 18:53) QUOTE(za4peedinja @ Nov 3 2005, 19:52) jau ir pateikts kur un ka viss notiek. nav ko te spamot Man vairāk interesē, kas tajās sapulcēs notiek. Cik sapratu šī biedrība aktīvi darbojas vienīgi otaku pasākumos, tad nesaprotu, kāda jēga sanākt katru nedēļu? Lai gan sāku saprast ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es velreiz atkartoju visus savu individualos jautajumus sutit uz PM. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 3 2005, 19:12) Cik nu individuāls, domāju, ka katram biedram, kurš nolēmis iestāties jūsu organizācija rastos tieši tādi paši jautājumi. Statūtu jums nav, tāpēc vismaz infu par savu darbību varējāt iemest. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taisniiba, ka visaktiivaak ALK uzdarbojas tieshi otaku pasaakumos. Bet jaanjem veeraa, ka tas ir ljoti noslogojoshs darbs, kas katram nav par speekam. Tieshi taapeec arii ir sapulces, kaa treninjsh otaku pasaakumiem. Bet tas nav vieniigais sapulchu meerkjis. Veel notiek arii dazhaadu svariigu lietu, kaa ALK statuutu paarrunaashana, kaa jau sipps izteicaas - dazhaada ekipeejuma testeeshana (vieniibtesteeshana, slodzes testeeshana, riekstinju testeeshana) utml.
Siikaak par to, iespeejams, buus statuutos, ar kuru izstraadaashanu pagaidaam nodarbojas ALK valde. Taapeec, luudzu, pacietiibu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
izlasiiju sho threadu. nezkaapeec saaku nevaldaami reekt ;DDD
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nezinu gan vai taa buutu taa patiesi preteeja nometne. Vai tik Church pats nepagodinaaja muus ar savu klaatbuutni kaadaa no sanaaksmeem?
-------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
kas labs vienkaarshi pavadiit laiku pie bezsakara paseedeeshanaam? laiks ir nauda, teereejot laiku shaadaa veidaa, juus apzogat pashi sevi. pie tam neredzu nekaa laba alus dzershanaa un lamaashanaas - pats nedaru ne vienu, ne otru. vispaar un nekad.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:51 |