![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja kaadam i veelme shonakt kadaa datorsalonaa pwnot veel barinju citu cilveeku, kuri ir noleemushi pavadiit sho nakti bezsmadzenju atpuutaa.
Nu vienvaardsakot piesakaas tauta. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
kur, cikos? tas mani interese visvairak!!!!
![]() ![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
kas tiks graiziits?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Galvenais jautājums būtu, cik tas man izmaksās?
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Kur? Kas? Cikos? Kāda summa vajadzīga?
*man tieši nav ko darīt* |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
es esmu gatavs, bet cik tas maks'as & kur juus mani gribat ievilkt?
P.S. kas par lagiem ar to W burtu! nevar saprast ko tu gribi pateikt! |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
stuulbi tikai ka jaabuut pilngadiigam, lai pa nakiti atrastos i-kluba
![]() edited. njaa elikaa jau labi uzlabojumi ![]() |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
|
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
kuk kuk!!! nju vai juus neesat aizmirsushi??? klausietiez man jazin kad un cikos tas viss notiksiez.... un domaju ka parejiem tas arii bus interesanti...
![]() ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es vispar biju domajis ka elikaa nava ierobežojumu uz vecumu...
es eju un man neviens neprasa, cik gadu ![]() Kaut gan man 17 buus tikai janvara sakumaa XDDDDDDDDDDD ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Yup yup nokawēji... wēl mazliet pirms 10iem notika sawākšanās (es gan neaizgāju, taču zinu ^.^)
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Nov 5 2005, 00:25) Es vispar biju domajis ka elikaa nava ierobežojumu uz vecumu... es eju un man neviens neprasa, cik gadu ![]() Kaut gan man 17 buus tikai janvara sakumaa XDDDDDDDDDDD ![]() ![]() nu es jau arii ietu, man par manu izskatu arii nepiesienaas. tikai kautkaa vakraa uz krukjiem negribas uzrauties. ir jau bijushi gadijumi ka pat dazhi pastuulbaaki krukji piesienas arii pilngadiigiem ![]() kautgan nav jau jeega vaakties uz klubu ja maajaas var savaakties ar draugiem četri pc ir mieriigi laika pa laikam piektdienaas uztaisam nelielu lan party ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nelielu uzmaniu taka mums par lielu izbrinu cilveki kas grib nodoties "bez smadzenu atputui ir daudz tad nakosais tada veida pasakums notiks nakos 5-dien. respektivi 11 novembri. tatad visi intresenti var apdomta jau laicigi. pagajuso nakt bija 7 cilveki, bet janakosreiz bus klat vel kadi 5-6 tad mierigi vares norezervet visu zali un nebus jabaidas par to ka balkus sedes visadi aizdomigi tipiņi. ka saka vairak cilveki vairak jautribas.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Gribētos zināt kas tā par bez smadzeņu atpūta, un par kāda veida zāli iet runa?
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Tiesa, nākamreiz atkal jāmeklē ir cits klubs, jo, gluži kā Elik'ā, arī "e Internet Caffe", lielākā daļa spēļu vai nu kādam negāja, vai negāja visiem, vai arī nenormāli lagoja. Īsāk sakot, joprojām esam ideālā i-net kluba meklējumos.
PS: Nākamsestdien taču ETM dzimšanas dienas pārtijs, if i'm not mistaken, so, imo, vēlviens pasākums būs jāatliek. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:43 |