![]() |
![]() |
Aidzis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 26-October 05 From: Latvija ![]() |
Karoch, te ir mani jaunie darbi - apskatat un novertejat!
Attached thumbnail(s) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Wicked, veciit!!!!! Tas pirmais man atgaadina assasinu no RO... Un vareeji bishku labaak izveeleeties topikam nosaukumu, citaadi var padomaat, ka tas ir kaarteejais probleemu apsprieshanas topiks.. Un veel tevi var par shito nobanot, jo parasti tie chuvaki baazh savus jaunos ziimeejumus vecajos topikos
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Aidzis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 26-October 05 From: Latvija ![]() |
Da pa ko tur banot!? Mani jaunie zimejumi nevar buut vecajos topikos - tas vienkarshi nebutu pareizi! Kas ir jauns, tas lai ari ir jaus!!!
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nee nu labi jau tie darbi!
![]() Tikai smiekliiga rocinja tai naavei! ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Mjā...
Otrā bilde patika daudz labāk! ![]() -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Darbi ir interesanti. Labāk patika tas otrais. No tā nāk tāds savdabīgs šarms. Apbrīnoju tavas krāsošanas prasmes. Viss liekas tik kārtīgs...
![]() Gaidu vēl zīmējumus! -------------------- Go and die, please.
|
Aidzis |
![]()
|
Kapec tik daudzi nevar saprast, ka tas otrais ir engelis!? Tas tak ir tik redzami - Vinjam ir pat krusts ap kaklu...
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
not bad, not bad at all...
![]() ![]() -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Aidzis neseedi te forumaa kaa tu neredzi PEOPLE WANTS MORE!!!
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Aidzis |
![]()
|
Njaa... ir jau labi, ja tauai patiik, bet godiigi sakot man k-kaa saak beigties labaas idejas - tapeec jagaida tagad, kad "iedvesma" atkal atlidos!!!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 18:59 |