![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
mans pirmais chibi, gribeetu juusu komentaarus, un centiishos tos njemt veeraa naakoshreiz
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
domaaju ka taas ausis nav visai labas... nju u nmute kautkaada iazdiomiiga... centies akuraataak ziimeet
![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
OMG it's so damn cute!!!Tikai viena problēma-uzzīmē to no jauna.Un ieliec vairāk prasmes,es zinu ka tev tā ir..
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
nju labi tik daudz, ka vinjam ir ausis es sapratu, bet taa ar nesaprotu, kapeec mute aiziet zem zoda vai vismaz taa izskataas....tsk..miiliigi...
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
hmm.. jaa... mute nav izdevusies viena no labaakajaam.... Man likaas ka taa roka kas aiziet aiz galvas ir taa lielaakaa probleema.. Par ausiim pat nezinu ko teikt >.< Centiishos paskatiities citu darbos...
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Var teikt, ka ok! Par muti, ir noveerots, ka gandriiz visur(Anime) sevishkji chibi, kad chari runaa - mutes kustas, bet zodi buutiibaa staav uz vietas, ja ieskataas paliek smiekliigi. Mute mieriigi var paariet paari zodam, vieniigi ne shaadaa mieriigaa smaidaa
![]() ![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Ja pirmais, tad, priekš pirmā bija tīri tāds neko.
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ou jes, vizard jū ār.
Ausis izskatās pēc daļas no frizuras. Bet tas tā... o.o Ar laiku. Hmm, kas vēl. Ā jā, kakls ir par resnu un garu priekš chibi chariem. Chibi (Un nē, pirms te kāds sāk stulbas vārdu spēles, runa neiet par +Chibi+) parasti ir vai nu tievs kakls, vai nu arī kaklu nemaz nevar redzēt. (Pirmais variants gan man patīk labāk.) Bet tā kopumā nav nemaz tik slikti. Ieliec vēl kādu darbu. XD |
Blackout |
![]()
|
ak, protams.. visvairaak ziimeeshu chibi ;> chibi izksataas tik miilji.. naakamaa buus meitene ;>
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:36 |