![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Neko īpaši daudz nevēlos pateikt, jo DM runā jau pats par sevi.
Vēlējos uzzināt kurš vēl ies uz koncertu? Oo Vai arī esu vienīgais kam per šī grupa ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Ha, es pat nepamanīju šo faktu. Laikam tiešām par DM man tikai zinātniska interese. Uz Prodigy 4. maijā gan jau esmu ar biļeti apgādājies.
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es iešu...
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Patīk, bet diezvai iešu
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Gaidu algu
![]() tad jau manīs vai biļetes vēl būs palikušas -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
violator (un albuumi pirms taa) (1990) bij peedeejais, kas man vinjiem patika. pat neredzu jeegu pirateet jaunaakus albuumus, kur nu veel uz koncertu iet
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:55 |