IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Līdzcilvēku attieksme pret Anime skatīšanos, Diskusijas
bladez
post Mar 16 2006, 20:20
Post #1

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Nu paskatījos Elfen Lied topiku un man šķita šī tēma interesanta. Tas ir interesanta gan vairāk tiem, kas nedzīvo vieni.

Tātad, gribēju uzzināt. Kāda ir jūsu vecāku/brāļu/māsas/dzīvesdrauga/istabasbiedra/otras pusītes kas dzīvo vienā mājā(dzīvoklī) attieksme pret to, ka tu skaties Anime.
Piem. kautgan es savu māsu "aplipināju" ar Hellsingu, citas animes viņa neskatās, un uzskata, ka man ir jāiet ārstēties un es esmu galīgi slims/traks.
Nzn. ko viņa nodomātu, ja redzētu, kā es skatos Elfen Lied.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies(1 - 4)
Blackout
post Mar 16 2006, 20:26
Post #2

Gimme More

Group: weirdo
From: Riga

Man vispār vecāku attieksme pret to, ka skatos anime vispār ir neitrāla. Es skatos anime, viņi vispār neko nesaka, taču manam brālim nežēlīgi riebjas japāņi, ķīnieši (aziāti). Un viņš dara visu iespējamo, lai es neredzētu -,-

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Taka
post Mar 16 2006, 20:30
Post #3

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Mana sieva tolerē animi, nu vismaz skatīties man neliedz, ja nepatīk - iet uz otru istabu skatīties ko citu (Aliju MakBīlu teiksim). Bet Mijadzaki viņai ļoti patīk.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Ayumi
post Mar 16 2006, 20:32
Post #4

Kyuuketsuki

Hmmm, līdzīgs topiks jau šeit ir bijis, bet nu labi...
Katrā ziņā maniem vecākiem nekas nav pretī pret to ka es skatos kautkādas animes. Viņi paši intresējas pa Austrumu kūltūru. Pa manu brāli šķiet daudzi jau zin.... tongue.gif Vienīgais pret ko iebilst mani vecāki ir- es pārāk ilgi tupu pie kompja... XDD
Skolā neviens neko nesaka kad es skatos animes (un pati jau ar nestāstu to katram kas iet garām) Es pat nezinu kā draudzenes uzzinājušas ka man patīk anime o_o Vel viņām patīk kā es anime stilā zīmēju...
Vel viena meitene no tāda saita kā Activ intresējās kas tas pa otaku un ir pozitīvi noskaņota pret šo manu aizraušanos.

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
sipps
post Mar 16 2006, 20:40
Post #5

Unregistered

http://otaku.lv/index.php?showtopic=1504

par to ju tik runats un diskusijas taču verts turpinat tur nevis vērt vaļa jaunu topiku smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 02:13