![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Skype rpg Bus apm tas pats kas real life rpg tikai ta vieta lai ko stastitu bus jaraksta
![]() Ja kads velas meginat ludzu uzrakstiet seit ka ko tadu gribat ![]() Varam meginat ko tadu uztaisit. ![]() Speles noteikumus es vel precizesu bet tiko visu izdomasu un uzinasu ari par real life rpg tad ludzu ![]() Par speles motiviem piem: Nogalinat kadu augsti stavosu amat personu utt.. ka ari galigo fantastiku iznicinat kosmisko bazi utt... ![]() Darbiba var notikt nakotne gan pagatne viss ir iespejams Jus varat sanemt dievu palidzibu utt... Suprcilveku spejas ari atlautas. ![]() Nja bet tagad es zinu to ka GM es busu ![]() Jo man nepatik lietas ko nevar izdarit ![]() Kad to var organizet var norunat utt. piemermam kad gribetajiem laiks un iespeja tikt pie skype ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Sito izlasot ceru jus saprotat kas tas ir
![]() Man tagad mazak darba skaidrot visu sikumos. ![]() ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
Es meginasu izveidot lvl sistemu utt. Tikai atskiriba no MUD nesu psihs lai teiktu ka tas ir kas vairak par briva laika pavadisanu.
![]() ![]() -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Esmu tava riciba.!!!
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
oh, man tas wikipedia sh**s ir paaraak garsh, bet saprotu, ka tas ir kkas liidziigs galda rpg tikai bez kaulinjiem, lol es vareetu pieteikties
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
man ljoti gribeetos, bet shodien 21.00 pie datora visticamaak es netikshu
![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
Tadel ari bus vieglak spelet jo vares nospies ctrl a un ctrl c Un bus visa spele saglabata
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
eee...ja kas tad viss kas notiek skaipaa tiek automaatiski saglabaats...
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
kopsh kura laika multi-user chatus var izvilkt aaraa? es sapotu ka tie tiek saglabaati uz diska (un laikam var uzrakstiit kkaadu progu kas tos izvelk aaraa), bet es nezinaaju ka skaips pats maak shaadu veesturi raadiit... par vienu cilveeku - jaa, bet tikliidz sanaak vairaki cilveeki vienaa chataa, tad viss, skaips uzskata ka to redzeet naakotnee nav veerts
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Janus |
![]()
|
Eu verbut vel kads grib izskatas ka man tikai laikam 2 cilveki bus un tas nebus tik loti interesant ar diviem.
![]() Gribas vairak cilveku ja kas tad skype meklejiet janoskarkli Izdomajiet savu charu var but jebkas sakot ar anime beidzot ar sausmenem uttt... Ja nesat parak slinki ta atrodiet ari bilditi man gribas paskatities cik cilveki originali ![]() UPDATE Man jautajums kadu gadsimtu utt gribat ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Hm, es vienu tusmhu vakaru miru no garlaiciibas, taapeec noleemu novadiit daziem izredzeetajiem RPG skaipaa
![]() ![]() This post has been edited by Ghoul: Apr 17 2006, 21:02 |
Janus |
![]()
|
Man atkal nav neviena ar ko spelet visi kaut kur aizgajusi >.>
Loti zel ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
Ta tagad jau ir diezgan daudz gribetaji saradusies kas grib spelet labi ta iesakiet laiku kad varam meginat
![]() Man patiktu laikam apm ceturtdien ap 20.00 -------------------- |
Janus |
![]()
|
Viss pacik es varu augstakais 2 cilvekus dabut spelesanai ieskaitot mani man jau apnime ja kads grib ta lai savac grupinu un ludz zinojiet
![]() Man jau apnika gaidit speletajus ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:53 |