![]() |
![]() |
jumspaldies |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Banned Posts: 12 Joined: 7-June 06 ![]() |
![]() Ta es zimeju. Man jau passam patik, bet ka jums? Es jau dzeru alkoholiskus dzerienus, bet man vienalga. This post has been edited by jumspaldies: Jun 19 2006, 20:57 |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
manga(ne visai) acis savienojumaa ar shvarceneegera seju un alusveederu - baiss skats. ljoti prasts ziimeejums.
![]() -------------------- |
jumspaldies |
![]()
|
vecit, es centos.
esmu jau radis ar roku zimet, bet topicam pamegginaju datora. This post has been edited by jumspaldies: Jun 19 2006, 21:14 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Centies vairaak vai topiku dzeesiishu. Shitais joks man neliekas smiekliigs (jo esmu vecs saskaabis gurkjis).
Btw, kaa tu ieguvi matiem taadas kaapnjveida liinijas? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jumspaldies |
![]()
|
par tadu draudu es tev neko neteikssu par linijam!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:50 |