![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Atshifreejums : pirmie skaitliishi ir domaats vecuma intervaals, taalaak sekojoshie burti noraada uz dzimumu.
P.S Ieteicams balsot nevis par to, kas varaax patiik, bet par sevi! ![]() Ceru ka tas naw paaraak offtopic, jo meerkis ir noskaidrot kaadas vecuma un dzimuma grupas ir vairaak vai mazaak paastaaveetas foumaa. ![]() Paldies! Edit: Taa kaa balsojums anoniims, laipni aicinaati balsot par sewi arii tie, kas negrib, lai citi zin vinju vecumu ^^! Progress: Meitenes - sarauj (defaultaa man liekas ka "Siev." ir wairaax, bet...)!! This post has been edited by Storm: Aug 10 2006, 17:20 -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
es sajutos ļoti veca. slikts polls! Es nekādīgi nevarēju atcerēties cik man gadu, bet labi, ka vismaz vienā grupā abi vecumi ir, so gan jau trāpīju...
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tā bija pāgajšgad: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1956
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vecums, bet ne dzimums.
+Chibi+ |
![]()
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
strapcitu. imho dereeja taiskataa nosaukumu/papildus tekstu angljicki. imho i pietiekoshi daudz gaijinu no iepuvusho kapitaalistu zemeem, kas te pieregjistreejushies lai vismaz hentai bildes blenztu. ;>
un kaut kaa pamaz nobalsojusho vs useru kopskaitu. ljoti shaubos, ka jau kaadus secinaajumus var veikt, lai cik tie jautri nebuutu ;> |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Daudz vecu Viir. un mazu Siev. ![]() ![]() ![]() vainu man šodien garastāvoklis ir tik labs, vai kā, bet izlasot šos postus es atkal smējos. Jo reāli starp aktīvajiem jūzeriem tā arī ir - Da Zdrastvujet LOLI ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Spectre: Aug 11 2006, 16:14 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vajadzēja taisīt 14-16 vai 17 un tad no 18 uz augšu.
vai vajadzēja iedalīt vecuma grupās (nepilngadīgie 0-17, pilngadīgie jeb darba ļaudis ![]() |
Neptuuns |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 24-March 06 From: Tev aiz muguras ![]() |
Labi ka nav neviena divpadsmitgadiiga jugio fana... Gaah shitik bezjeedziigas atbildes, man tieshaam laikam biezjaak un ilgaak jaagulj.
-------------------- How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?
One, but it takes ten episodes. |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Vajadzēja taisīt 14-16 vai 17 un tad no 18 uz augšu. vai vajadzēja iedalīt vecuma grupās (nepilngadīgie 0-17, pilngadīgie jeb darba ļaudis ![]() Varu dereet ka tev ir 17 starp 18 ![]() Ir ok polls, tik gribeetos lielaaku aktivitaati, savadak tieshaam nevar neko daudz spriest. Lolicon paarnjems pasauli! \m/ ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
bikinj tiesaam vareetu aktiwaak, paskat cik daudzi apkatijushi, un cik "nobalsojushi" XD
-------------------- skills of a snail
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Men rulez XD
Meitenes ķeriet visus smukos un brīvos puišus ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
bikinj tiesaam vareetu aktiwaak, paskat cik daudzi apkatijushi, un cik "nobalsojushi" XD Ne jau katrs cilvēks ieskatās šajā topikā tikai vienu reizi, bet gan 5,20,50x.... Tāpēc jau arī ir tik liels skaitlis. Un nobalsojuši 80 cilvēki, tas jau ir daaaudz. Apmēram tik aktīvo useru no visiem tūkstošiem forumā arī ir. -------------------- |
wisky |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-August 06 ![]() |
![]() Kur tik daudz vīriešu dzimtes pārstāvju šajā forumā... Es vienkārši bnrīnos... -------------------- ~ ~ ~ I'm just wisky... ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ksa tur taads ko apbriinot? Vai maz zini kaada ir taa proporcija dzimumu, kas lieto datoru savaa brivajaa laikaa?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:53 |