![]() |
![]() |
Yuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 27-May 04 ![]() |
Miiljie draugi, kaa juus jau laikam zinaat, driiz buus 4tais AnimeFests. Tagad ir dazhi jauni noteikumi paraadiijushies
![]() Svariigs jaunieviesums attiecas uz visiem, kuri grib piedaliities kosplejaa: akreditaacija. Tas noziimee, ka visiem kosplejeriem ir jaanosuuta organizatoriem pieteikums. Akreditaacija noziimee jaunus bonusus un vairaak atbildiibas. Tas ir: 1. 3. decembrii, в 12.00 (sveetdien) notiks konkurss un kosplejeru koncis.Ar tiesneshiem, balvaam un citiem dziivespriekiem. 2. Regjistreetiem kosplejieriem ir jaapiedalaas konkursaa. Taam ir nepiecieshaams a) izdomaat priekshnesumu, vai deju vai ko juus pashi gribat (vienatnee vai grupaa) un peec tam nospeeleet to uz skatuves vai ![]() 3. Bonusi regjistreetiem kosplejieriem - briiva ieeja gjeerbtuvee (jaa-jaa, bez regjistraacijas nelaidiis), skaists ziimogs uz rokas un visaadi paarsteigumi - vai nu atlaides, vai nu bezmaksas seanss? kaut kas taamlidziigs. Stimuleejoshs. Pieteikuma paraugs: 1) Vaards vai nikneims 2) Kontaktinfo (e-meils, taalrunja numurs) 3) Juusu teela vaards un resurss (anime, speele u.t.t.) 4) Teela bilde 5) Kostiima foto tagad nav nepiecieshams. Pieteikumu var suutiit arii taapat. Bet!!!! Ja liidz 25. novembriim juus neparadiisit man kostiimu, es laamaashos un anuleeshu pieteikumu. 6) Kur juus gribat piedaliities - defilejaa vai priekshnesumaa. Ja nevarat izlemt - es varu paliidzeet ar padomu, bet priekshnesumu un vaardus pashi saceriet ![]() Suutiet pieteikumus man, Yami Yuki uz natalie_uranus@yahoo.com Ja ir jautaajumi vai piedavaajumi - droshi sakiet Gaidam juus! P.S. Gaidam arii j-rock un gothic lolita kosplejierus! This post has been edited by Yuki: Oct 18 2006, 13:54 |
![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
P.S. Gaidam arii j-rock un gothic lolita kosplejierus! WHOOT! ![]() -------------------- ![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Tas nozīmē jāpērk kaut kādi tērpi un pēc tam kā idiotam jāskrien pa ielu? A, bet nevar uztaisīt tādu kā zīmēšanas konkursu....
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tas nozīmē jāpērk kaut kādi tērpi un pēc tam kā idiotam jāskrien pa ielu? A, bet nevar uztaisīt tādu kā zīmēšanas konkursu.... ![]() ![]() ![]() ![]() Nu tu uzbrauci pusei no visiem forumiešiem. Tērpus nav jāpērk, tos var arī uztaisīt, tik vajag labu iztēli un izdomu. Protams, ja ir nauda, tad vieglāk ir nopirkt. Ziemas laikā neviens pa ielām domāju ka neskraidīs. Bet nu pa k/t Rīga gan būs cosplayistu. Zīmēšanas konkurss būs jebkurā gadijumā. -------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Tas nozīmē jāpērk kaut kādi tērpi un pēc tam kā idiotam jāskrien pa ielu? Tieši to tas arī nozīmē. Rets gadījums, kad kāds šī foruma dalībnieks apzinās skarbo pateisību. This post has been edited by GameMaster: Oct 15 2006, 18:40 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Yuki |
![]()
|
Pa ielu gan neviens neskries, auksti būs.
Un ka jūs varat redzēt, mēs meģinām iztaisit tā, lai kosplejeri nevis kā idioti kaut kur skreja, bet skaisti parāda savu kostīmu cilvēkiem. Doma ir sapratama, ne? |
Yuki |
![]()
|
Uzmanību! AnimeFest ir pārnests uz 1.-3. decembri. NATO sammita dēļ.
![]() |
Lolyboy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 16-January 05 ![]() |
A cikos sakas ka ar biljetem kas kur ka var dabuut cik maksaas , cik ilgi ies katru dienu t.i. no cikiem liidz cikiem ?
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
A cikos sakas ka ar biljetem kas kur ka var dabuut cik maksaas , cik ilgi ies katru dienu t.i. no cikiem liidz cikiem ? atbildes uz visiem (gandrīz) saviem jautājumiem vari atrast te http://otaku.lv/index.php?showtopic=3357 -------------------- |
Lolyboy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 16-January 05 ![]() |
Liels paldies
![]() |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
uz kosplejeriem arī cilvēki bez kospleja varēs paskatīties vai arī tikai paši kospleijeri?
-------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:47 |