![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
![]() Man jau izdzevās iziet gandrīz japāniksi, bet angliski viss liekas daudzreiz vieglāks. Varbūt tāpēc, ka spēlēju otro reizi. Jo japāņu versijā es jau iemacīos visu kā un kur labāk lietot gambītus un ko kad labāk darīt! Sākumā likās, ka ierunāts ir diezgan tizli, bet ar laiku pieradu un bija OK! Tālu vēl neesmu ticis angļu versijā! Bet spēle ir super. This post has been edited by Rusell the carrotstork: Oct 16 2006, 23:09 -------------------- |
![]() ![]() |
Matainais |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 13-October 06 From: Jelgava ![]() |
Man US versija bija jau apmeeram pirms meenesha, kuru novilku, bet man nav PS2, kur vinju speeleet
![]() ![]() This post has been edited by Matainais: Oct 17 2006, 07:55 |
Paul Phoenix |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 16-September 05 From: Latvia ![]() |
Ta nekas man patik,otra miljaka FF pec Final Fantasy 9.Nepatik tikaj galvenajs varonis,seja kaut kada vinjam stulba izskatas
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Man US versija bija jau apmeeram pirms meenesha, kuru novilku, bet man nav PS2, kur vinju speeleet ![]() ![]() Reāli viņa iznāks 31. oktobrī. Pirms mēneša viņa noteikti nebīja arī internetā. Jaunākā interneta verisja bija 15 dienas atpakaļ. Jā. Vāns ir smeiklīgs. ![]() -------------------- |
Matainais |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 13-October 06 From: Jelgava ![]() |
Man US versija bija jau apmeeram pirms meenesha, kuru novilku, bet man nav PS2, kur vinju speeleet ![]() ![]() Reāli viņa iznāks 31. oktobrī. Pirms mēneša viņa noteikti nebīja arī internetā. Jaunākā interneta verisja bija 15 dienas atpakaļ. Jā. Vāns ir smeiklīgs. ![]() ok,ne pirms meenesha,bet 2006-10-03 09:15:01 - tas ir datums, kad bithack.lv tika ievietots torrents ar nosaukumu Final.Fantasy.XII.USA.PS2DVD-iND ![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
Kāds ir jūsu rekords mist knokiem? Man ir 15 un sāku no trešā līmeņa uzbrukuma!
Esmu ticis līdz vietai, kur Ašei jāiet uz Arkeidīsu un jāiznīcina mākslīgais netisaits. Izpildīšu visus mobus, kurus varu un iešu. Kur jūs esat tikuši? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:33 |