![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā dažiem radās doma šo sestdien vai svētdien doties uz kādu vietu un kopā pasēdēt. Izveidoju poll.
Es domāju, ka vislabaakais variants ir Svētdiena 10:00 Gan bei vai Ķīniešu restorāns Elizabetes ielā 6 . Vienkārši, tas būtu gan interesanti, gan laicīgi. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Yee , kopistiskais otaku randiņš.
![]() This post has been edited by MyLove: Feb 4 2007, 17:13 -------------------- Nori Nori Nori~ |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Yume grib slidot.. jo Londonaa shaad pradiba maksaa zveriigi daargi...
vismaz reizi pa visu ziemu vajadzeetu iziet un izslidoties.. <.< -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Kur variants "Nolaistā Avotu ielas gadjušņikā, pie vienas letes ar aizdzērušamies deģenerātiem un piedauzīgām staigulēm"?
Kā Avotu ielai turpat blakus dislocēts indivīds, jūtos aizvainots. This post has been edited by GM: Feb 4 2007, 19:36 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
10.00 nebūs biki par agru? Bet ķepas ceļu par slidošanu.
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
slidošana būtu jau ļoti labs variants, bet man jau zilumu pietiek tādēļ nobalsoju par mierīgu pasēdēšanu apsaras tējnīcā [tomēr ļoti muļķīgi ceru, ka mierīgi.] par laikiem un dienām man faktiski ir vienalga.
btw būšu. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es varētu (varētu, iegaumējiet. bet tā jau nebūs liela skāde, ja es netieku!) tikt svētdien, 11.oo un tajā ķīniešu restorāniņā. pati esmu bijusi, man patīk. agrāk par desmitiem nepiecelšos noteikti, vēl tikai jāuzzina, kādos laikos viņš strādā. divi dienā man liekas jau par vēlu. un sestdienas parasti visiem ir jau saplānotas (vakari noteikti). citru, šaubos, vai mūs ņems(kas notika ar dzen?), bet jāuzzina, kāda masa nāk. (ja ir bunch of people, vnk nāksies okupēt visu ciemu).
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Par vietu man ir tīri vienalga, tikai droši varu teikt, ka neskatoties uz to, ka esmu rīdziniece Elizabetes ielu neatradīšu... Tā nu iet ar mani. XD Laiks man vislabākais būtu svētdiena ap 11- 14, jo ātrāk es vnk nevarēšu piesvemt savu svina smaguma pēcpusi.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Nu ko manupraat buus mums visiem jaanaak uz Ķīniešu restorānu Svētdien peec 14:00!
Taadas ir manas prognozes! ![]() Bet viss var mainiities liidz ar balsotaaju izveeli! ![]() This post has been edited by gramozeks: Feb 5 2007, 19:34 |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Galvenais fakts ka sobriid balsotaaji jaw 50, bet cik beigaas piedaliisies XXD
![]() EDIT: Un piebilde par teemu - sveetdien 10.00 naw paraak maniakaali? This post has been edited by Storm: Feb 6 2007, 02:29 -------------------- skills of a snail
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
taa kaa palielinaajies iipatsvars no 'w' un 'vnk' tautas atshkjiriibaa no kaadreizeejaas publikas, noteikti nenaakshu.
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Interesanti cik ljoti citi cilveeki neatbalsta domu iearsties peec 18.00 uz restoraanu vai kaadu citu vietu. O_o
Es piemeeram domaaju, ka vissbriivaakais laiks vareetu buut vakaaraa, kur6 domaa savaadaak??? ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Interesanti cik ljoti citi cilveeki neatbalsta domu iearsties peec 18.00 uz restoraanu vai kaadu citu vietu. O_o Es piemeeram domaaju, ka vissbriivaakais laiks vareetu buut vakaaraa, kur6 domaa savaadaak??? ^_^ Diez vai restorāns varētu būt piemērota vieta jautrai pasēdēšanai ;] (ja vien tu ar vārdu "restorāns" nedomāji MakDonaldveidīgās ēstuves :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Gan sveetdien, gan sesdien varu un ari jebkuraa laikaa)))
varbuut pienaakšu, ja kas... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, kurš teiks galavārdu? tas laiks ir tuvu, izredzētajam ir jāceļas! izlemiet, kāc, kur tad notiks ''tikšanās'' kur izšķirsies mūsu likteņi (ha, ha, ha!)
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 21:40 |