![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Shodien iegaajuva one.lv un atklaaju sev kaukto jaunu.
Ja ieprieksh pokemoni bija 13-16 gadus veci pusaudzi, tad tagad shii liinija nosliideeja jau liidz 10 gadu robezhai. aciimredzot pa Jetix vai Nokolodium vai, what so ever.. saakushi raadiit Naruto.. jo reakcija ir neapshaubaama. Beerni momentaa noreageeja uz jaunievedumu ( vinji jau nezin ka Naruto jau labus 4 gadus iznaak ) un tas skaisti atbalsojaas vinju userbildees. Luuk , uzskates matriaali.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Rociel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 17-February 07 ![]() |
Oi, labriit tak, neko jaunu tu taa arii nepateici. Tas jau bija zinaams labu laiku ieprieksh, ka kas taads notiks.
Tomeer one.lv nav tas iistais portals, kur mekleet pokemonus ![]() ![]() Tomeer interesants jautajums - vai anime reiz ienjems godbpilno pashreizeejo emo vietu? (kas agraak piedereeja gotiem un veel agraak velns vinju zin kam - esmu parak mazinjsh lai to atcereetos ![]() -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
nu, kkad ap 80 gadiem bija panki, varbūt tie arī bija pirms gotiem, vvz. *rausta plecus*
Mjā, draugiem jau krietnu laiku daudziem profilā ir netikai naruto bet vnk anime bildes. Visvairāk norēcos par vienu čalīti, kurš man centās iegalvot, ka tas ir viņš, tikai zīmēts, un, ka dzīvē viņš tiešām tā arī izskatās! ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tev taisnība Yume, pa Jetix sāka rādīt Naruto, nesen piefiksēju tādas reklāmas esamību.
![]() Narutomāni vairosies un pārspēs Poterēnus, sargās tauta, pirdošais ninzja nāk! This post has been edited by Taka: Feb 19 2007, 13:35 -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kad mana braalja druagi saaka liist manaa istabaa, lai stieptu manus diskus, slienaaties uz fan stuff un revideet my anime files, es sapratu, ka anime vairs nav elitaara padariishana, par ko mees, vecie krakji, varam preicaaties nostuuriitii. Vai arii mirklii, kad mans braalis meegjinaaja piespiest chupinju Naruto fanu skatiities Fullmetal, jo, vinjpraat (tas laikam mums gjimenes debiilisms), FMA tomeer ir druscinj labaaks.
Nezin', man nav nekas pret to, ka Pokemonus aizvietos Narutardi. Vismaz Naruto ir bishkuciit vairaak sizheta, kaa pirmajaa.... -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Yeah, es pat vakar 1 Naruto seeriju noskatijos
![]() Un uz one tur tie6am tas pokemonu daudzums aatri pieaug))) Но мне, если честно, эти покемоны как-то паралельны, пусть живут, растут и плодятся ![]() мне не жалко.... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
cik saprotu - pamatprobleema ir tajaa, ka nav veeleeshanaas buut asocieetam ar vinjiem tikai taapeec vien, ka arii animi skataaties? tur liidzees tikai ziepeeta virve siltummezglaa. ne sho jauno paaudzi, ne tos kas stereotipiski veertee neizmainiisi. ja tas uztrauc - paliidzees tikai naave-atbriivotaaja. ;>
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Hahaha.. Tik daudzi šejienieši varēja apgānīt anime Pokemon tikai tāpēc, ka nepatika tās auditorija.. nu ko varam gaidīt kad sāks uzpeldēt arī Naruto nīdēji.
Un, c'mon.. tas taču bija paredzams, ka tad, kad/ja Naruto būs normāli pieejams "mazākajai paaudzei"- tas viņus aizraus. (lai gan apšaubāmi ir tas, ka viņi sev paņemtu to labāko no tā, ko redz..) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
... Tik daudzi šejienieši varēja apgānīt anime Pokemon tikai tāpēc, ka nepatika tās auditorija.. savdabiiga atzinja. pilniigi preteeji man radushajam iespaidam, ka vairums neciesh to liiku charu, stulba sizheta, maakslinieciskas veertiibas neesamiibas peec un relatiivi daudz labaaku shovu eksistences peec. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, miiljie tautieshi nepaarprotit mani, vaards 'pokemons' manaa izpratnee nav asocieejams ar seriaalu, bet gan ar specifisku tiinju pasugu, kas ir 'wannabe something cool'..
bet par to ka tas jau sen naca- nu teiksim taa... es vienkaarshi biju paarsteigta par taadu fanaatisu 3-sh klasnieku rindaas..kautgan, pecaal padomajot sapratu ka tas ir tikai logiski, padomaajot par o ka Naruto r reitinga anime, aaec pirmaam kaaraam piesaista tieshi shaadua auditoriju iznaakot sabiedriskaa televiizijaa. BTW- tiem kas ir par jaunu lai acereetos.. pirms gotiem bija loti izteikti reperi, bet veel pirms tam bija tikai metaalisti, jo PSRS laikaa aarzemju kulturu ietekmi bija taa ka bija, cenzuura zinieteis..aarzemju propoganda utt. Panki bija tuvaak uz 90tiem, bet latvijaa tas nekad nebija globaali.. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
|
Rociel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 17-February 07 ![]() |
Musdienas pokemon = pozer, laikam...
Kad mees augaam, tad taa nebija! -------------------- Dzēsto nicku kapsēta.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
un bazars ir par to, ka tagad viena veida pokemōnus nomainīs citi? un kas par to? katrs mēs esam ar kaut ko pārslimojuši, vai tās ir mazsaliņas, bakas, naruto, vai kas cits, tomēr jāļauj viņiem to darīt un agrāk vai vēlāk viņiem izstāsies imunitāte.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE savdabiiga atzinja. pilniigi preteeji man radushajam iespaidam, ka vairums neciesh to liiku charu, stulba sizheta, maakslinieciskas veertiibas neesamiibas peec un relatiivi daudz labaaku shovu eksistences peec. aa, arī taisnība, bet mana atziņa nāk no cilvēkiem, kas anime neskatās un domā, ka tā kā tāda ir saprātam kaitīga un no tiem, kam skatīties anime liekas tik ļoti alternatīva un/vai elitāra nodarbe..This post has been edited by Ginta: Mar 26 2007, 10:19 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Pēc teorijas pa vidu starp pokemoniem un narutardiem bija jābūt dragonballz'istiem
![]() Un pirms metālistiem bija Fancy un Laskovij Maj fani ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:55 |