![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Jaa, feminisms tach sen vais naf modee, nesaprotu, kur taas diivaines veel uzrodas ![]() Kaada Turcija, kaadaa ES? Paarredzamaa naakotnee tas nenotiks, ticiet man, cita lieta, ka turki iepluudiis kaa imigranti, tacju tas cipars nebuus tik liels, lai radikaali izmainiitu etnisko sastaavu. Lielaakas probleemas buus ar citiem araabiem un driizumaa arii ar Indiesjiem un kjiiniesjiem. Juus paskatieties, vai tad Eiropaa vairs ir kas straadaa? dzimstiiba zema, mirstiiba liela - Eiropa noveco, bez tam eiropietis neveelas straadaat zemi atalgotu darbu, tamdeelj sjajaas vietaas ierikteejusjies visi sjie imigranti, kas pie tam veel sanjem soliidu cociaalo paliidziibu. Eiropa vienkaarsji buus spiesta uznjemt imigrantus lai buutu, kas straadaa. Un te nu mees atkal nonaakam liidz sjai feminisma teemai. Kaapeec dzimstiiba zema? Taapec ka mums pilns ar biznesvumeniem-kajeristeem, kam gjimenes plaanosjana un beernu dzemdeesjana ir otraa plaana jautaajums. Turpretii ljauzji tresjaas pasaules valstiis vairojas kaa trusji. Vinji muus ar masu izspiediis. Mark my words... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:36 |