![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Iesaku Afro Samurai.
5 epizodes, pagaidām ir tikai 3. Katru piektdienu iznāk pa epizodei... Diezgan asiņains ![]() http://www.afrosamurai.com/ This post has been edited by dcrow: Jan 19 2007, 16:32 -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pirmās divas ep., vai OVA's redzētas, trešā stāv nokačāta.
Style ūber alles. Tik ūber, ka sāk pat tracināt, bet nekas piecietīšu un noskatīšos līdz galam, aiz cieņas pret Semu - labāko melnādaino aktieri un viņa talantu. P.s. jurc, "dirsu" mums tagad skaitās legāli lietojams vārds, un par tā lietošanu represijas nedraud? P.p.s. Cerams, ka šis darbs neliecina par Holivudas centieniem spert milzu soļus arī anime lauciņā, jo tad mēs turpmāk varam teikt "čau" tādiem darbiem kā "Air", " Musishi" u.c. un topi sveicināta bezsmadzeņu plašpatēriņa produkcija, kuras izstrāde balstīta uz skatītāju gaumes pētījumiem, fokusgrupām, testiem u.c. mēsliem, kas ne vienreiz vien ir nogriezuši saknē ļoti labu ideju jau uzreiz pēc pilotosērijas, vai labākā gadījumā 1. sezonas. This post has been edited by ShinChan: Jan 22 2007, 13:42 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |