![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dcrow |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 221 Joined: 28-June 04 ![]() |
Iesaku Afro Samurai.
5 epizodes, pagaidām ir tikai 3. Katru piektdienu iznāk pa epizodei... Diezgan asiņains ![]() http://www.afrosamurai.com/ This post has been edited by dcrow: Jan 19 2007, 16:32 -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
ShinChan - ja neesi ievērojis, tas JAU notiek ar animi... Es nerunāju par to kā amīši brutāli izvaro anime to lokalizējot (tie, aks saktījušies lokalizēto One Piece versiju zinaš apr ko ir runa), vai arī neveiksmīgi mēģina to kopēt. Tā pat runa nava rī par atseviškeim gadījumiem, akd Holivudas režisori izmanto anime kā papildus elementu, kaut kā cita paspilgtināšanai (Tarantino, brāļi Vačovski). Runa ir par to, ka ASV filmu ražotnes pārpirks anime kantorīšus un ceps augšā anime pēc tiem principiem, kurus es jau minēju iepriekšējā komentārā, t.i. saskaņā ar to, kas viņuprāt liksies skatītājiem pieņemami un saprotami, un, kas protams, atbildīs šīs valsts idiotiskajiem puritāņu principiem. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:44 |