![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Es gan te nesaprotu par ko visiem pārējiem lielie strīdi - negribi, paliec liberāls kosmopolīts, bet tāpēc nevajag saukt nacionālpatriotiskus cilvēkus par nacistiem. Tas tikai leicina par aprobežotību. Mjaa, man juusu abu no tiesas zjeel. Starp, citu, tiesji sjodien skolaa bija seminaars par multikulturaalismu. Diivaina sakritiiba. Es juus abus, iipasji jau Crash (palasiet kaut vai vinja spriedeleejumus par daudzsieviibu), par patriotiskiem cilveekiem nenosauktu un to juusu t.s. organizaaciju taa pat. Kur ir juusu probleema? tiesjaam ir tik gruuti liidzaaspastaaveet ar citu tautiibu un rasu iedziivotaajiem? Ok saprotu, okupaacija ir atstaajusi smagas sekas, ok, Krievija savas aprobezjotaas politikas deelj joprojaam nespeej atziit okupaacijas faktu (jo sjim solim uzreiz buutu zinaamas starptautiskas konsekvences), tacju cik ilgi var dziivot pagaatnee un vienu lielu dalju Latvijas sabiedriibas uzskatiit par kaut ko naidiigu. Juusu ciinja ir bez perspektivas un tam ar patriotismu nav nekaada sakara. Es arii esmu patriots un man riebjas kosmopoliitisms, tacju redzu, ka mani uzskati radikaali atskjiras no juuseejiem un es redzu pavisam citu Latvijas attiistiibas scenaariju. Kas attiecas uz aprobezjotiibu, visu cienju GM par izveerstajiem rakstiem ieksj gamez.lv, tacju taisnvirziena domaasjana nacionaalajos jautaajumos tiesjaam liecina par aprobezjotiibu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 17 2004, 21:46) QUOTE Es gan te nesaprotu par ko visiem pārējiem lielie strīdi - negribi, paliec liberāls kosmopolīts, bet tāpēc nevajag saukt nacionālpatriotiskus cilvēkus par nacistiem. Tas tikai leicina par aprobežotību. Kur ir juusu probleema? tiesjaam ir tik gruuti liidzaaspastaaveet ar citu tautiibu un rasu iedziivotaajiem? Jaa, ar utainajiem naf viegli sadziivot, kaa jamos mieraa liek, taa tie saak uz galvas kaapt ![]() Bez tam, ja mani manas manjas nevilj, tad she pat forumaa ir sameeraa daudz normaali, valstij lojaali krievi, par ko man priex. Un patiesiibaa jau visgruutaak ir nevis pret krieviem ciiniities, jo tie taa saucamie urlas parasti ar augstu intelektu neizceljas un sevi aizstaaveet maak tikai ar nazi uz ielas, ne ineta vaardu kaujaas, bet gan tikt galaa ar to kangaru baru, kuri, lai arii savi tautieshi, bet ir taadi, kaa saciija GM, kosmopoliiti, ka man vienk nelabi metas... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:01 |