![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Nē, nu, ShinChan - es arī piemēram nesaku, ka vajag tagad salikt civilokupantus rindiņā un apšaut. Tomēr politiski miermīlīgā ceļā, manuprāt, viņus visus vajadzētu "bīdīt" atpakļ uz "matušku".
Runājot metaforās: Nav svarīgi vai vagoni ir lopu, vai bagātnieku kupejas. Galvenais ir tas, ka vienvirziena biļete. Ar latvisku Latviju es nedomāju valsti, kur dzīvo tikai tīrasiņu latvieši, taču arī ne tādu valsti, kur kaut kādi civilokupantu pārpalikumi sāk diktēt savus noteikumus. Crash - savu bildi ar tač varēji ielikt. ![]() -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:20 |