![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Jaa, ar utainajiem naf viegli sadzīvot, kā jamos mierā liek, tā tie saak uz galvas kāpt ![]() Bez tam, ja mani manas maņas neviļ, tad še pat forumā ir samērā daudz normāli, valstij lojāli krievi, par ko man priex. Un patiesībā jau visgrūtāk ir nevis pret krieviem cīnīties, jo tie tā saucamie urlas parasti ar augstu intelektu neizceļas un sevi aizstāvēt māk tikai ar nazi uz ielas, ne ineta vārdu kaujās, bet gan tikt galā ar to kangaru baru, kuri, lai arī savi tautieši, bet ir tādi, kā sacīja GM, kosmopolīti, ka man vienk nelabi metas... ![]() Nu pasaki, kurai no sjīm stulbībām un saprātīgam cilvēkam nepiedienīgām frāzēm man piegriest īpasju vērību? Tev jebkursj, kas kaut nedaudz ir studējis tiesības (vai kuram piemīt veselais saprāts) pateiks, ka tavi izteikumi ir nacionālā naida kurinaasjna. QUOTE Buus bik jāpārbauda tava personība, man saak rasties aizdomas... *edit* Opā, cilvēkam pat bilde, lūk tas jau ir jaukāk... Tik žēl, ka es vairumu savu ineta naidinieku pazīstu pēc ip, nevis pēc feisa Nu jau tu sevi padari vienkārsji smieklīgu. Ko ta nu esi sadomaajis dariit? Mekleesi mani rokaa un suutiisi "Visu Latvijai" izsiteejus man virsuu? Pasmietos, ja nesaapeetu veeders. Runaajot par postu kraasjanu, ja atminja nevilj, tad tu esi tas pats Crash, kas uzdarbojaas gamez.lv un bija iekraajis paaris tuukstosjus postu, paarsvaraa totaali spamojot, bet kas nu kuram tuvaaks. P.s. Crash, tavu feisu esmu redzeejis, jo tu ieksj gamez aktiivi reklameeji kaut kaadu lapeli, kuraa bija tava bilde. Nu esam viens otru redzeejusji, ko ta buus dariit? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |