![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Hehe, es jau taa domaaju, ka no gamez esi... Galu galaa arii gamez bij entaas vaardu kaujas par shiim teemaam izciiniitas, gan jau tu ar tur piedaliijies... Bet nu taga viss iet uz labo pusi, jo iistais cilveex ir par modu ticis gamezaa
![]() Un par kau kaadu savas taisniibas pieraadiishanu ar duureem jau neiet runa, ko taadu kaadreiz meeginaaju saorganizeet, bet tas naf visai reaals pasaakums. Man vienk inceeja, vai tieshaam esam jau kur inetaa tikushies ![]() Starp citu, kaads tad tev gamez bij nix ? P.S. Par teemu vismaz ar teviim neredzu jeegu diskuteet, jo, ja nemaldos un nejaucu tevi ar vienu citu, tad shis viss jau ir muusu starpaa izrunaats entaas reizes un te vais iisti neiet runa par kau kaadiem politiskiem uzskatiem, bet par abpuseejaam antipaatijaam ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:11 |