![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Sep 17 2004, 22:49) Nē, nu, ShinChan - es arī piemēram nesaku, ka vajag tagad salikt civilokupantus rindiņā un apšaut. Tomēr politiski miermīlīgā ceļā, manuprāt, viņus visus vajadzētu "bīdīt" atpakļ uz "matušku". Runājot metaforās: Nav svarīgi vai vagoni ir lopu, vai bagātnieku kupejas. Galvenais ir tas, ka vienvirziena biļete. Ar latvisku Latviju es nedomāju valsti, kur dzīvo tikai tīrasiņu latvieši, taču arī ne tādu valsti, kur kaut kādi civilokupantu pārpalikumi sāk diktēt savus noteikumus. Probleema ir tā, ka civilokupatu un viņu pēcnācēju kategorijā ierakstās aptuveni 30% Latvijas iedzīvotāju. Ko mēs ar viņiem darīsim? Prom uz Krieviju un citām NVS valstīm? Nevienam viņi tur nav vajadzīgi. Krievija neatzīst, ka okupācija ir notikusi, un sjī nu ir tā lieta, ko Latvija vienpusējā kārtā nevar pieņemt, te nepieciesjama starptautiska iejauksjanās. pilnībā atbalstu Pabrika un vēl virknes racionāli domājosju cilvēku paardomātos soļus lai panāktu Latvijas okupācijas starptautisku atzīsjanu, tacju visticamāk, ka tas paarredzamā nākotnē nenotiks, jo Krievijaī prātā nenāk maksāt Latvijai par okupācijas laikā nodarīto kaitējumu, tai skaitā kompensācijas par Abreni. Tā ir realitāte un ar bļausjanu, ka jāsit visi okupantu izdzimteņi nekāds progress panākts netiks. Panāksim vien to, ka saaksies daudz nezjēlīgākas "razborkas" starp latviesjiem un krieviem. Piekrītu, ka pasjlaik krievi savas "pravas kacjā" mazliet nepamatoti. Bet tā nu reiz ir politika (mana specialitāte ![]() Labots: QUOTE P.S. Par tēmu vismaz ar tevīm neredzu jēgu diskutēt, jo, ja nemaldos un nejaucu tevi ar vienu citu, tad šis viss jau ir mūsu starpā izrunāts entās reizes un te vais īsti neiet runa par kau kādiem politiskiem uzskatiem, bet par abpusējām antipaatijaam neatminos, ka būtu ar tevi diskutējis par sjo tēmu. Runājot par antipātijām, vai tiesjām ir tik neiespējami tās paarvarēt. Saproti, sjī savstarpējā pretimstāvēsjana jau arī ziraisa to, ka visiem kļūst vienkārsji riebīgi dzīvot sjajā valstī, jo viena sabiedrības daļa uz otru skatās kā uz ienaidnieku. Tas ir strupceļsj. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:16 |