![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE jo ne pērkoņkrustieši, ne skinhedi, ne cita progresīvā tauta daudz nemuld, bet dara. ![]() ![]() ![]() QUOTE *edit* Kamēr man visai neskaidrs, kāds tev nix gamezā, tikmēr es arī nez, vai varu tevi par naidinieku saukt, jo bij daži, kas tiešām ik uz soļa iegriezt centās, bet varbūt tu neesi no tiem, bet vienk cilv ar savādākiem uzskatiem ![]() Niks man tāds pats kā sjeitan, tacju neko daudz es ieksj gamez'a neesmu sarakstījis, tā ka sjaubos vai tu kauč ko no manis būsi lasījis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:03 |