![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
vai kāds man nevareetu iedot shii foruma noteikumus jo es vinnus te nekur neredzu???
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
papildinājums (īpasji tostermaizei) no manas puses:
1. Nekad neaizrādi man! 2. Nekad un ne pie jelkādiem apstākļiem neatļaujies apstrīdēt manis rakstīto! 3. Ievēro un pieņem par absolūtu patiesību visu ko es rakstu! Ja ievērosi sjos trīs vienkārsjos likumus, tevi gaida viegla dzīve ieksj sjī foruma, ja nē rēķinies ar sekām. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 17 2004, 21:54) papildinājums (īpasji tostermaizei) no manas puses: 1. Nekad neaizrādi man! 2. Nekad un ne pie jelkādiem apstākļiem neatļaujies apstrīdēt manis rakstīto! 3. Ievēro un pieņem par absolūtu patiesību visu ko es rakstu! Ja ievērosi sjos trīs vienkārsjos likumus, tevi gaida viegla dzīve ieksj sjī foruma, ja nē rēķinies ar sekām. HE HE nav tik traki es tā domāju moderatori un administratori nav nekādi dievi un nav mums vienmēr taisnība tāpēc es jebkurā vietā kur man ir lielākas tiesības cenšos uzklausīt citu viedokli un mēģinu atzīt savas kļūdas lai gan atzīšos tas nav viegli vēl es domāju ka pastāvīgajā otaku iemītnieku pulkā reti ir kāds kuru vajadzētu ierobežot un moderēt visi izskatās normāli saprātīgi cilvēki tāpēc man ar dažreiz liekas ka Outlawz paarāk aizraujas ar topiku slēgšanu un mesagu editošanu bet tas nu tā vienīgais dažreiz tiek postēti topiki ne tajā tēmas sadaļā kurā viņus vajadzētu likt bet nu tur paaris klikšķi un ir kārtībā sumējot man šis forums ļoti patīk vinš ir ieņēmis no1 manā aktīvo forumu vidū liels paldies rozem ka vinš viņu izveidojā un taga viņu uztur ļoti ceru ka tas viss vēl ilgi turpināsies kā sacīt tak deržatj ![]() sāku pa tēmu beigās iebraucu oftopā ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:13 |