![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
šodien notika visai interesanta diskusija starp mani un manu draudzeni, laikam jau ex-draudzeni(dēvēsim viņu par alisi). es, miermīlīgi skolas informātikas laikā ieeju otaku.lv, kad kāds cilvēks (nenozīmīgs subjekts) man pajautā -kas tas ir?
normāls kvešķons, ne? tā vietā, lai uz jautājumu atbildētu es (savā ziņā lietpratēja šajās lietās), priekšā pasteidzas šī alise ar norādījumu, ka tā ir ANIME, un, ka tā sūkājot. atbilstoši tika lietoti vēl citi vārdi sava viedokļa izpaušanai. vot tā. protams, skanēja dažas pretenzijas no manas puses, uz ko es tiku norāta un apvainota, ka es nerespektēju citu viedokli (ok, ja nerespektē manu, es nerespektēju citu (cita, šajā gad.)). man jau agrāk no šīs personas mutes ir nācies dzirdēt visādas atziņas par manu psihi, bet šāds uzbrauciens nekad vēl nebija bijis. tā nu es uzskrūvējos (ļooti reti no manas puses!), un viss ir beidzies ar to, ka ar mani nerunā attiecīgais cilvēks(vispār - es esmu tukša vieta). panes Irbes dienas jautājums - ko jūs būtu gatavi darīt, lai aizstāvētu animi? un vai tas ir tā vērts? saprotu, ka šis nav emergency, bet nomoka tāds jautājums, kāpēc manas aizraušanās dēļ nākas zaudēt draugus. vai tiešām mēs esam tik atšķirīgi? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE GM, skaidri redzams, ko tu dari animes forumā - maigi noniecini animi un maitā gaisu. un redzams, ka termins anime tev izsaka vien muļķikus... ko tu te dari? Redzi, pavisam ne cienītā pirms-pubertātes vecuma jaunkundzīt, es nebūt "nenoniecinu animes", bet drīzāk uzsveru to, ka multene paliek multene neatkarīgi no tā vai to ir režisējuši Hannna-Barbera vai Mijazaki. Ir absolūti un viennozīmīgi pofig vai tās sižetiskā līnija grozās ap kaķiem un pelēm vai to kā precīzi tēmēta aviācijas bombardēšana pārtaisa japāņu kurpnieku ģimenīti maltās gaļas rollmopšos. Attiecīgi es arī neredzu dižu iemeslu aizstāvēt animes cilvēku priekša, kurām tās liekas esam muļķīga laika nosišana, jo let's face it - tā arī ir muļķīga laika nosišana. Un būtu muļķīgi domāt, ka, skatoties japāņu multenes tu kļūst par nez kādu hardcore elitistu, kurš ir sasniedzis bezmaz vai kultūras Nirvānu. Gluži pretēji - tu brīvajā laikā skaties multenes. Citi brīvajā laikā spēlē futbolu. Vēl citi brīvajā laikā dzer un maukojas. Nekādas atšķirības - visi vienā maisā bāžami. Cita lieta, ka iespējams kāds uz to labdabīgi parakstās un tā jau ir tīri viņa darīšana. Bet tas ne uz mirkli neliedz apkārtējam sociumam par šo faktu ņirgāties. Par gaisa maitašanu - laipni lūgti aizspiest izlutināto ebreju degunu un iet citur. Cuz' i'm not goin anywhere... QUOTE Banaala vai nebanaala, bet taads es esmu, un neko neuzspeeleeju. Ir paziits pietiekami daudz iecietiigu cilveeku (vai paaraak maz taadu kaa tu), lai saprastu, ka ar naivumu tam nav sakara. Tas, ka TU esi iedomiigs peec velna, nav nosleepums. Un tas, ka es esmu ljoti iecietiigs pat pret iedomiibu, ir aciimredzami. Lai nu tā būtu. Man gan nez kāpēc lasot praktiski jebkuru tavu postu ir kaut kāds dīvains fīlings, ka rakstītais ir samākslots. Maybe it's just me... This post has been edited by GM: Jan 31 2007, 23:42 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:57 |