![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
šodien notika visai interesanta diskusija starp mani un manu draudzeni, laikam jau ex-draudzeni(dēvēsim viņu par alisi). es, miermīlīgi skolas informātikas laikā ieeju otaku.lv, kad kāds cilvēks (nenozīmīgs subjekts) man pajautā -kas tas ir?
normāls kvešķons, ne? tā vietā, lai uz jautājumu atbildētu es (savā ziņā lietpratēja šajās lietās), priekšā pasteidzas šī alise ar norādījumu, ka tā ir ANIME, un, ka tā sūkājot. atbilstoši tika lietoti vēl citi vārdi sava viedokļa izpaušanai. vot tā. protams, skanēja dažas pretenzijas no manas puses, uz ko es tiku norāta un apvainota, ka es nerespektēju citu viedokli (ok, ja nerespektē manu, es nerespektēju citu (cita, šajā gad.)). man jau agrāk no šīs personas mutes ir nācies dzirdēt visādas atziņas par manu psihi, bet šāds uzbrauciens nekad vēl nebija bijis. tā nu es uzskrūvējos (ļooti reti no manas puses!), un viss ir beidzies ar to, ka ar mani nerunā attiecīgais cilvēks(vispār - es esmu tukša vieta). panes Irbes dienas jautājums - ko jūs būtu gatavi darīt, lai aizstāvētu animi? un vai tas ir tā vērts? saprotu, ka šis nav emergency, bet nomoka tāds jautājums, kāpēc manas aizraušanās dēļ nākas zaudēt draugus. vai tiešām mēs esam tik atšķirīgi? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
bet ja noniecina ne tikai mani, bet , sauksim šo par ''kulturu'', kā tādu? apvainojumi skanējuši vēl viena foruma dalībnieka virzienā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:55 |