Meklēju bildi, bildes ko meklē, bet nevar atras |
Meklēju bildi, bildes ko meklē, bet nevar atras |
deleted-ray |
Dec 3 2004, 23:55
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 |
Tad luuk, es izmekleejos un paarskatiijos kaadus paardesmit saitus un paarsimt wallpaperus, tacju neko sirdij tuvu neatradu. Tad luuk - varbuut kaadam no jums ir kaads Drakona wallpapers, kursh man ietu pie sirds. Paldies
Ja ir tad luudzams uploadeet |
Arts |
Feb 1 2007, 18:46
|
Koushaku Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality |
Need action!!!Derēs visas fighting vai gun posing bildes.It sevišķi tās kurās ir notverts nāves mirklis.
Izšķaida galvu,nocērt kautko,iedur,gatavojas durt,šauj! -------------------- When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
edg |
Feb 1 2007, 20:31
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Need action!!!Derēs visas fighting vai gun posing bildes.It sevišķi tās kurās ir notverts nāves mirklis. Izšķaida galvu,nocērt kautko,iedur,gatavojas durt,šauj! Shis topiks ir bildeem, kuras meklee, bet nevar atrast. Tev ir jaabuut iipashi neattiistiitam, lai neatrastu taadas bildes, kaadas tagad prasi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:06 |