![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cienijamie Crash un Gamemater, man liekaas es veel pie juusu pieraxtiishanaas abiem PZ suutiiju, lai juus peec iespeejas neziskarat sho teemu, man pietika ar kurbijkurni, tas ko juus te raxtat nekaadaa gadiijumaa nav uzskataamas par patriotismu, tas pat nav shovenisms, tas ir rasisms, un par to iisteniiba vajadzeetu kauneeties.
Kungi.. vai juus tieshaam uzskatat ka visi kas auzstaav krievus ir krievi? Godigi sakot, es nepaziistu nevienu tiiru latvieti, varbuut kaad no jums man patiks ka rados tam nav bijushas citas asinis.. es varu ar cienju pateikt ka man ir 1/3 tiiru kurzemju asinju, bet es tachu tagad neeju ar cirvi virsuu poliem, jo redzieties tajaa un tajaa laikaa vinji bija okupeejushi manus priekshtechus... vai negrauzh kaklu krieviem par to ka tie tu arii ir bijushi... Jums tas pahiem neliekaas pasurdi? Es godiigi izlasiiju kaadu pusi no visa shii sviesta, jo uz vaiaak man nepietika nervu.. paaraak vienmuli, neko jaunu jau juus tur neuzraxtiijaa... Es loti labpraat parunaatu ar jums dziivajaa, nez vai jums pietiks argumentu lai mani paarliecinaatu ka "utainji" ir "pasules launums", cienijamie jus vismaz buutu aizgaajushi uz kaadu vinju miitinju un paklausiijushies ko vinji tur runaa.. un meeginaajushi vinjus paarliecinaat, nevis teikt kautko no zila gaisa kertu.. un Game master, tu raxti apsurdas lietas laiku pa laikam... saakumaa pamaacies veesturi un ta kautko runaa... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:59 |