![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ceru, Yume, ka tas nebija adresēts man. Kā jau būsi pamanījusi es savu viedokli argumentēju un aizstāvu, nevis vienkārsji izsperu paaris vispārīgas frāzes (gadās jau arī tā). Tas ko es pasjlaik daru gluzji vienkārsji ir dēvējams par objektīvu situācijas novērtējumu. Ja distancējamies no tādiem jēdzienām kā labs un slikts. Tad situācija ir tiesji tāda kāda tā ir, un, proti, Eiropas etnosi ir apdraudēti un liela daļa atbildības gulstās uz feminisma ideju propagandētājiem. Sievietes vair nedzemdē tad, kad tām ir labākais reproduktivais vecums, liela daļa vispār nedzemdē un neveido stabilas ģimenes tā vietā izveloties apsjaubāmus gadījuma sakarus, jo visa dzive tiek pakārtota karjerai. Un cena ko par to nakas maksāt ir tas ko pasjlaik redzam Eiropā - katrā vācijas veikalā paardevējs turks, katrā Francijas taksometrā sjoferis neeģeris vai arābs. Protams liela daļa atbildības gulstās arī uz vīriesjiem, tacju tev ir jāpiekrīt, ka situācija ar feminisma propagandētajām vērtībām nav īsti riktīga.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:28 |