![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Misunderstood |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Diezgan regulaari uzturos shai forumaa, lasu diskusijas un varu teikt tikai labu. Tomeer es tieshaam nesaprotu, kaapeec ir jaapopularizee un jaaatljauj biedru parakstos tamliidziigas rindas=
QUOTE Mēs sitīsim tos utainos arvien, arvien, Pēc tam tos zili pelēkos arvien, arvien; Lai latvju zobens nesarūs, lai latvju saule nenoriet, Arvien, arvien, arvien... Vai tas ir normaali? |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Yume - man jau ari Reiki Kurbijkurne izvērsās dialogs par nacionālistisko tēmu. Beigu beigās secinājām, ka cik cilvēku - tik viedokļu.
Par argumentiem - argumentu pietiks, tikai šaubos vai tu būsi gatava tos visus uzklausīt. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Sep 18 2004, 12:21) Yume - man jau ari Reiki Kurbijkurne izvērsās dialogs par nacionālistisko tēmu. Beigu beigās secinājām, ka cik cilvēku - tik viedokļu. Par argumentiem - argumentu pietiks, tikai šaubos vai tu būsi gatava tos visus uzklausīt. vēlreiz: QUOTE Beigu beigās secinājām, ka cik cilvēku - tik viedokļu. any questions? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:38 |