![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
skataties kāds????
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja lolojat cerību iemācīties kādu efektīgu taktiku prieksj kārsju spēles, varat velti laiku nesķiest. Prastāk vairs nav kur. Vienmēr pagadās izvilkt īsto kārti, vienmēr pirms katra gājiena banāla, moralizejosja muldēsjana pussērijas garumā. To visu vainago vienkārsji perversa dublāzja. Rezultātā mokas acīm, ausīm un prātam.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Crash |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 18 2004, 11:44) Ja lolojat cerību iemācīties kādu efektīgu taktiku prieksj kārsju spēles, varat velti laiku nesķiest. Prastāk vairs nav kur. Vienmēr pagadās izvilkt īsto kārti, vienmēr pirms katra gājiena banāla, moralizejosja muldēsjana pussērijas garumā. To visu vainago vienkārsji perversa dublāzja. Rezultātā mokas acīm, ausīm un prātam. Nu kaa to skataas... Patiesiibaa ne jau pati speeleshanas taktika ir svariiga, bet gan pareizi sakomplekteets deck. Un man tikai nesen izdevaas savaakt taadu deck, ka es vairs vispaar nevienu reizi neesu AI zaudeejis. Cita lieta, ka tas pats labais deck veel nenoziimee droshu uzvaru sacenshoties ar dziivu pretinieku... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:46 |