![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tā dažiem radās doma šo sestdien vai svētdien doties uz kādu vietu un kopā pasēdēt. Izveidoju poll.
Es domāju, ka vislabaakais variants ir Svētdiena 10:00 Gan bei vai Ķīniešu restorāns Elizabetes ielā 6 . Vienkārši, tas būtu gan interesanti, gan laicīgi. :3 -------------------- |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es varētu (varētu, iegaumējiet. bet tā jau nebūs liela skāde, ja es netieku!) tikt svētdien, 11.oo un tajā ķīniešu restorāniņā. pati esmu bijusi, man patīk. agrāk par desmitiem nepiecelšos noteikti, vēl tikai jāuzzina, kādos laikos viņš strādā. divi dienā man liekas jau par vēlu. un sestdienas parasti visiem ir jau saplānotas (vakari noteikti). citru, šaubos, vai mūs ņems(kas notika ar dzen?), bet jāuzzina, kāda masa nāk. (ja ir bunch of people, vnk nāksies okupēt visu ciemu).
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 01:00 |