![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
sad_angel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 9-March 06 ![]() |
Vai kāds man varētu izstāstīt cik apmēram maksā viena manga vai orģinālais animju disks ārzemēs + cik daudz jāmaksā par pasta izdevumiem, lai to kā sūtījumu atsūitītu uz Latviju. Šī informācija ir domāta manam biznesa plānam, kurā es esmu pilnīgi un galīgi iestigusi un meklēju jaunas idejas, bet nezinu, cik šī būs izdevīga.....
Tāpēc, lūdzu, esiet atsaucīgi cilvēki un kaut kā palīdziet.... -------------------- |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Visiem, kuri var atļauties oriģinālo animi vai mangu ir pietiekami ienākumi un attiecīgas kredītkartes ar kurām to visu pasūtīt no neta.
Nekāds biznesa plāns nesanāks. Vienīgais, ko redzu ir iepirkt tur vairumā par lētām cenām un te tirgot, bet ņemot vērā vidējā LV otaku pirktspēju un potenciālo tirgus apjomu, es īpaši uz to necerētu. Labi var redzēt jau no animefesta - cik "daudz" tur pērk. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:32 |