![]() |
![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
sheit raxta iesaaceejs, nekad neesmu nekur maaciijies ziimeet vai gaajis pulcinjos, tapee veeleejos iemest kau ko sheit un iesakiet kaadu pamaaciibu kas jums liekas prieksh manis nodereetu... visvairaak shmuce sanaak ar dreebeem un to eenaam
![]() ![]() pirmais darps, ziimeeju uz papiira, ieskaneeju un tad fotoshopaa izkraasoju [biku noshpikoc no Lineage] ![]() otrs darps, ziimeeju ar peli, man liekas ziimeeshana uz kompja neiet krastaa, tomeer labaak ar roku un tad kraasot uz kompja [vareeju jau labaak vai ne?] ![]() ![]() maz bet ka buus laicinjsh meeginaashu veel kau ko uzcept |
![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Man patīk pirmais kaķītis, izskatās ļauns un cute. Nju apģērbs uzzīmēts diezgan nedabīgi...kā man reiz brālis teica apģērbs krīt tā , itkā ūdens tecētu. Nezinu vai pareizi nofurmulēju ^.^ . Bet ja nu vienīgi tas apģērbs naw iesterelizēts, kā izskatās tavā zīmējumā. (Tas naw uzbrauciens), man kopumā patīk.
Pilnīgi piekrītu pearl ,fons, otrajā ,tiešām ir kewl, un mati arī ir superīgi, siksniņa, ko nupat ievēroju uzzīmēta ļoti dabīga, bet pie ēnojuma vēl jāpiestrādā, dažviet nesaprotu no kurienes tā krīt. Viņam,pie pārējā apģērba piestāvētu kedas ,manuprāt. (A tas gadījumā naw domāts smething emo like?) priekš iesācēja pat ļoti labi, man tik labi nesanāktu, pat tad ,ja meiģinātu. ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12 August 2025 - 20:16 |